Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.lev
tag
Tudja valaki, hogy kell root-olni ezt a telot?
-
DaemonX
aktív tag
Szerintetek kezeli a 128GB-os memóriakártyát? A gyártó azt mondja, hogy csak 64-ig tudja, de elvileg a 128-as kártyának minden MicroSDXC szabványt támogató telónál működnie kell.
-
Vin69
csendes tag
van valaki akinek ilyen telefonja van és Nyíregyháza közelében lakik?
-
rdt89
addikt
Termsézetesen, minden további nélkül. Továbbra se produkál, lassulást, fagyást, pontatlan érintést. Egy töltéssel ha megy a mobil net meg játszok bizony nap végére kéri a töltőt. DE! Játék hanyagolásával, folyamatos mobil net használata mellett ki préseli a 1.5 napot! Tegnap 15%-os töltöttségi szinttel indultam el egy üzletet lebonyolítani, az eladóval csak a weboldal felületén tudtam levelezni (pénz hiánya a kártyáról!) folyamatos mobilnettel 35 percen keresztül 13%-ra esett le pont mikor ki kapcsoltam róla a netet.
-
kovacs65
őstag
Szép és jó (ennyiért).
Ez az első telefon, amelyből nem az egyszínű fekete kellene. Sárga-fekete vagy piros-fekete. Ez OK. -
utomi
senior tag
Korrekt a cikk de azt nem értem hogy miért irod,hogy Debrecenben nincs értelme a 4gnek amikor már réges rég van ott is 4G! Vagy mire gondolsz !
-
rdt89
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #97 üzenetére
Köszönöm szépen.
Az igazi érdekesség, hogy ennyibe se kerülne ha nem lenne az áfa és vám költség rajta, de amit meg kell fizetni azt meg kell fizetni.
A Sony Sp egy nagyon gyors és erős telefon, de igaz, hogy ezért az összegért csak használthoz tud hozzájutni az ember.
-
_-ORANGE-_
senior tag
Király kis teszt! Nem gondoltam volna, hogy ennyiért ilyen jó minőséget és gyorsaságot tudsz kapni. Amennyiért ezt vetted, annyiért tudnál venni itthon egy használt Xperia SP-t, ráadásul kártyafüggőt...
(Nekem különösen tetszik, hogy 64 gigáig tudod bővíteni.)
-
Nagyon jó kis teszt,igazából kedvet csináltál nekem a telóhoz.
-
rdt89
addikt
A teszthez mellékeltem egy videót, melyet a legelső oldalon, ott is az első bekezdés után találtok. Részletesen átnyomkodják a videóban a telefont, és minden funkcióját tesztelik.
-
tonerz
aktív tag
Jó kis teszt lett, és a készülék nagyon jól néz ki szerintem is.
Az ára is korrekt, egyedül az akksit érzem kicsit vékonynak, mivel már megszoktam a G4S-em 3000-res színvonalát. -
rdt89
addikt
válasz
Pancsermeste #88 üzenetére
A képek cserélése megtörtént.
Ha bármilyen észrevétel van még szólj/szóljatok nyugodtan amint tudom javítom.
Köszönöm mindenkinek aki elolvasta a tesztemet és tetszett neki. -
rdt89
addikt
válasz
Pancsermeste #85 üzenetére
Rendben, cserélésre fognak kerülni a képek!
-
rdt89
addikt
válasz
Pancsermeste #81 üzenetére
Nikon S3500-al készültek a képek, és többször kihangsúlyoztam (a cikkben is), hogy átméretezett kép, ha a feltöltött képek alapján nem tudod ki venni a telefon kinézetét akkor sajnálom.
-
gghrtz
őstag
válasz
Pancsermeste #81 üzenetére
Én is most írtam egy elemzést egy tabletről, de erősen elgondolkoztam rajta, hogy venni kellene krepp papírt, hogy csináljak vele végtelenített hátteret, és ne a telefonom 13MP-es fényképezőjével fotózzam, hanem a régi Canon PowerShot A400-zal, ami igaz csak 3,2MP-es, de cserébe körberöhögi a telefonom fényképezőjét, és amúgy se lehet, csak max 1920x1080-as képeket felrakni. A krepp papír meg nem nagy kiadás. Egyébként lehet írni ide a logoutra egy tutoriált, ilyen tippek-trükkök cikk készítéshez kis irományt.
-
Pancsermeste
őstag
Ár/érték arányban biztosan jó készülék, bár az aksi kapacitása lehetne nagyobb.
Lehet, hogy "gyönyörű" ez a telefon, ám a cikkben szereplő képek nem győztek meg erről. Javasolnám a képek lecserélését normális fényképezővel készített fotókra, mert az régen rossz, ha azzal kezdi az ember egy ilyen bemutató cikk olvasását, hogy google képkeresőben kell kutatnia értékelhető fotók után. -
andras888
aktív tag
Örülök, hogy ennyire tetszik a telefon, és köszönöm a reklámot!
Remélem sokáig kiszolgál!
-
Hintalow
senior tag
Nem rosz, ennyiért nagyon megéri, de én maradok a Lenovonál
Jobb a támogatottsága szerintem -
azbest
félisten
Egy kis formai észrevétel:
"(8 mag, magonként 1.7 GHz Cortex A7-es magokkal)"
Kicsit sok lesz a magokból. Na nem a készülékben, hanem a mondatban. Szerintem "8 darab 1.7 GHz-es Cortex A7-es maggal" valamivel jobban hangzana. -
big-J
őstag
Hát volt már érezhetően melegebb csúcstelefonom komoly márkák közül is, szóval nem vészes.
Nekem a ph-n is bemutatott alcatel smartbook miatt esett pont erre a TCL/alcatel-re a választásom, na meg a hifi DAC, ingyen prémium füles(amiért amúgy is pont piacon voltam) és egyéb finomságok is voltak. Vásárlás után derült ki hogy 1:1 ROM kompatibilis a jobb support-ú európai(alcatel) modellel.
Túlságosan drága se volt, mivel nem vámolták meg, 70 alatt itt volt.
Egyetlen dolog ami hiányozik, az az összes kínaiból szintúgy, az IP minősítés... nem merem úgy mosni ahogy anno a fröccsálló moto-t, bár annak is behalt jack bemenete(tipikus folyadék baleset jele), meg az érintője, úgyhogy szerintem minden szarra ráírják manapság. A 3310 is meglehetett egy IP64 tuti.
-
halkow
őstag
Ez nagyon faxa teló, 50k ért bőven a legjobb ajánlat, csak a garancia intézés necces
-
big-J
őstag
Hát ja, nekem azért melegít keményen ha valami keményebb történik, meg én is láttam tuningos rom-ot.
És valóban, már szállingóznak mtk-ra a 4.4-es custom rom-ok (gyári alappal), most látom enyémre is van.
Amiket én szoktam látni azok még félre vannak iratozva 6595-ösök, szerintem egyelőre most is így van.
-
rdt89
addikt
Én ezt a kijelzős poént még a Zopo C3-al játszottam el az Auchanba az egyik eladóval. Pont megjelent az S4, és ki volt állítva 180 ezerért, szóltam az eladónak, hogy mondja már meg miért vegyem meg ezt a telefont 180 ezerért mivel jobb mint a többiek. Erre egyből a kijelzője verhetetlen, meseszép, és még hasonlót se adott ki más gyártó, pont elővettem a Zopo-t mellé tettem és mondtam, hogy szerintem ez szebb. Rám nézett (lehet ökölbe szorult az arca is) és ott hagyott.
Amúgy igen az MC5-t erre a socra optimalizálták, sőt ezen a socon jön elő az igazi grafikája, mint mondjuk az n-vidiás játékoknál, ha érzékelik a tegra soc-ot. Mondják sokan, hogy 5"-on nem lehet látni a HD és FHD közti különbséget, akkor lehet velem van a baj mert én nagyon is látom. Igazából a kínai márkák közül ami már FHD az már prémium minőség kivétel nélkül. Amúgy a kínai mániáról annyit, hogy a Sonyról váltáskor barátnőmet a Huawei P6-ra beszéltem rá, eleinte mondogatta, hogy csak nem egy Sony, most meg mondja de jó, hogy nem Sony(félre értés ne essék nagyon szeretem a Sonyt de a pénz sokat nyom a latba), azért a P6 50 ezerért van olyan prémium mint a Sony T, vagy az SP, sőt sokkal átgondoltabb készülék!
-
gghrtz
őstag
A SoC annyira nem erdekel, igazabol mar a 6589-cel sem voltak problemaim, ez meg nagyon karaj, bar annyi pluszt nem ad, max az e-penisnek, hogy nyóóóc magos. a THL t5000 az 5000 mAh-s akku miatt kellene (meg hat 5" FHD - lehet latni, a HD es az FHD kozott a kulonbseget), az iOCean meg azért, mert nagy és szép. Na meg mert iOcean. Szerintem marha premium. (x7-nek olyan kameraja meg hangja volt jacken keresztul hogy az valami beszaras. tavaly nyaron 50k volt, de szebb volt a képe mint az Sony Xperia Z-nek. Kicsit el is nevettem magam a tmobilban, hogy a dzsunkám odabasz neki)
-
gghrtz
őstag
Evek mulva, evek mulva... Aki egyszer rakap az izere, nem tudja abbahagyni.
En most itt tartok: ZTE Skate > Jiayu G3 > iOcean X7 > Jiayu G3s > Jiayu G4SL.
De már szemezgetek egy thl t5000 vagy iOcean x8-cal.Nem mintha ez nem lenne jo ami most van, foleg azert, mert van egy Asus T100-am.
Függő vagyok, evvan.
-
rdt89
addikt
Egyetértek. 1080p-s kijelzőt is bírja a legerősebb játékkal is. Közben kipróbáltam a telefonon a modern combat 5-t és az se produkált belassulást, így tényleg felesleges a plusz erő, majd évek múlva, de akkor már ezért a pénzért 24 magos, 8gb ramos 4k kijelzős telefonok fognak jönni Kínából
-
gghrtz
őstag
En tok feleslegesnek tartom ezt a tuningot. Boven elegnek kell lennie 720p-n, de szerintem meg 1080p-n is ennek az erőnek.
Egyebkent tenyleg jok ezek a kinai cuccok. Ha meg nagyon nem bizol a dzsunka markakban, akkor vegyel Lenovot vagy Xiaomit, azzal nem igazan lehet szerintem melleloni. Sot a Xiaomit itthon is lehet kapni aranylag rendes garival. (ok intezik) A tok es a support is jo, meg en azt vettem eszre eddig, hogy MTK socokra nagyon jo romok jonnek ki. Nem laggolnak es egesz korrektek, leszamitva persze a GPS-t.
-
Xiaomi 4-röl mi a véleményetek ha ennyire benne vagytok?
-
Kornel
veterán
az a baj, hogy csak októberbe fog jönni az első fecske, a coolpad.
de szerintem lecsapok egyre rögtön(#48) Luck Dragon: nekem több gondom is van vele:
1. igazából még meg se jelent, csak előrendelhető, de csak a 3G-s 16 gb-os verzió. ennyi pénzért legyen már azért LTE benne, na... az meg ősszel jön csak.
2. maga a készülék prémium, de szerintem szifon másolás, sőt, ha jól sejtem inkább elébe mentek, mert az iphone6 fog szerintem így kinéznide szerintem ez akkor is cink.
3. mindenki snapi 805-el várta, ehhez képest "csak" 801, de igazából nem sok pluszt nyújt a 800-hoz képest, ami a mi3-ban van. aprón tegnap néztem, 80k-ért új mi3-at hoznak minden költséggel együtt, ami azért elég jó ár szerintem, szerintem a formaterve is jobb, mint a mi4-é, sebességben sincs lemaradva, ha már xiaomi, akkor biztos, hogy mi3 jelenleg.egyébként meg one plus one
380 dollár körül megvan...
-
rdt89
addikt
Nekem Zopoval kezdődött telefon fronton a kínai készülék mánia, aztán 2 tablet volt meg most ez a telefon.
A 6595-ös procira 40 ezer feletti antutut olvastam, bár tudom, hogy ez promó miatt van de akkor is kíváncsi leszek mit fog tudni, majd ha megveszed csinálsz róla tesztet?
-
Kornel
veterán
ha az ember egyszer belejön a kínai telók utáni nézelődésbe, akkor nem áll le
jiayu g3s/xiaomi hongmi/xiaomi redmi note volt a sorrend nekem, asszem a következő telóm az első mtk6595-ös coolpad lesz, minap olvastam, hogy ők jönnek ki vele elsőként.
na az a vas már a qualcomm-okat is alázni fogja, 43.000+ antutuban.(#44) Luck Dragon : a gari benne van a pakliban, de ha megbízható webshopból veszed, akkor csak a postát kell kivárni, illetve a postaköltséget kell belekalkulálni, azért egy megbízható márkánál nem sok gond szokott előfordulni, főleg, hogy általában elküldés előtt tesztelik őket. egyébként szerintem ér annyit egy megbízható kínai webshop gari, mint egy magyar acer vagy asus gari (lehetne sorolni a márkákat) ahol akár hónapokat is várhatsz a javításra, cserélni biztos nem cserélnek, mert az drága, kiküldik külföldre a hibás terméket, és azok a hibát se tudják adott esetben, stb.
a legújabb típusokhoz is rengeteg kiegészítő kapható, ezzel biztos nincs gond.
emellett ha jó ajánlatot fogsz ki, akkor gyakorlatilag fél áron vehetsz telefont az itthoni márkás telefonokhoz képest, nekem 47k huf volt a redmi note. itthon mit kapsz érte? -
Ebben igazat kell adnom, én nem követem a kínai készülékek megjelenését, de mindig szívesen olvasom hogy mégis milyen a más szemével, és tapasztalataival rendelkező gazdik véleménye, és megérte avagy sem a megvétele. Más részt mennyire maceráns a garanciáztatás, a magyar nyelv megléte, az itthoni szolgáltatok sim kártya felismerési készsége, avagy mekkora a támogatottsága ,gondolok arra hogy van legalább védőtok hozzá.
-
gghrtz
őstag
válasz
Luck Dragon #41 üzenetére
Ha tudnád, hány china phone marka van amirol meg nem is tudsz! En mar egy ideje kovetem ezeket, de kb havonta kijon 2 uj...
-
rdt89
addikt
válasz
Luck Dragon #41 üzenetére
Nagyon örülök, ha tetszett.
Rengeteg olyan telefon létezik amiről még csak említés szinten se hallott az ember. Én is megvásárlása előtt 1 héttel tudtam, hogy létezik.
-
Köszönöm a cikket, nem is tudtam hogy létezik ilyen márka
-
big-J
őstag
Nekem alcatelbe van ugyanez, csak 2500mah, de a 2.0ghz változat. Teli akksi nélkül öngyilkosság elindulni valahova. A 7.9mm vékonyság meg nem érzem hogy kárpótolna mert úgyis keménytok van rajt.
-
Terentius
őstag
Jó kis teló.Januárban Nekem is 50k volt a mostani Jiayu G3T-m és abszolút megérte.Ezt a GPS az MTK6589T-ben szar meg hagyjuk már.A mostani telóm simán elnavigált a múltkor balatonról szekszárdra Sygicel.
-
A képek alapján nem gyönyörű. Kicsit gyúrhattál volna a fényképek minőségére.
-
petipetya
nagyúr
Ár/érték arányban jónak tűnik a készülék.
-
PistiSan
addikt
Jó telefonnak tűnik, a gps tesztes cikket már várom.
Én is nézegettem a kínai telókat, de egy 35k körüli telefon VÁM+ÁFA után 50k körül van, ami még így is jó vétel, de mi van ha 2 hét múlva mondjuk megdöglik a telefon?
Persze vissza lehet küldeni, aztán vagy meg csinálják, vagy nem. Persze mind ez már plusz költség és idő, na ez az oka annak ami miatt nem merem bevállalni a rendelést. -
BViktr
tag
válasz
aytukabozs #28 üzenetére
Márkanév?! Ugyan már...
-
BViktr
tag
válasz
aytukabozs #23 üzenetére
Ezt a telót jópár néven forgalmazzák.
- China : K-Touch Nibiru Mars One H1
- Philipina : Chery Mobile cosmos z2,
- India : Karbonn Titanium Octane Plus,
- Russia : Highscreen Thor
- Bangladesh : Primo v1
- BLU Life 8
- Archos 50c Oxygen
Ezt az oldalt érdemes végigböngészni. -
rdt89
addikt
válasz
aytukabozs #23 üzenetére
Úgy, hogy ez Kína!
Ez a telefon, a fórumon összeszámolt nevek alapján 5 márkanév alatt fut!
-
aytukabozs
addikt
Hehe, ez új infó
mikor tavasszal nyomoztam akkor konkrétan nem volt ilyen hogy http://www.k-touch.cn/, illetve hetekig 404-es hibaüzenet volt az oldal helyén.
Ezesetben visszaszívom, és helyette kijelentem hogy a kínaiak hülyék!
De most komolyan, hogy használhatnak egy márkajelzést amit eladtak? -
rdt89
addikt
válasz
aytukabozs #20 üzenetére
Mivel viszont a Kínai weboldalon fent van: [link] ezért nem írtam a címbe valótlant.
-
aytukabozs
addikt
Ez sem kötekedés akar lenni, de nem teljesen helytálló a telefon megnevezése (és emiatt a cikk címe sem).
Ez ugyanis nem egy K-touch készülék, azt a brandet ugyanis a pekingi Beijing Tianyu Communication equipment Co.,ltd eladta egy indiai cégnek a Jainának.
Az anyacég a telefongyártást 2013 közepétől Nibiru márkanév alatt folytatta, a webshopokban csak azért írják oda a K-touch nevet is hogy az is megvegye a készüléket, aki amúgy bizalmatlan lenne egy teljesen új branddel szemben.
(A régi márkanév ugyanis nem ismeretlen azoknak akik rajta tartják a szemüket a kínai telefongyártáson, a 3 nagy kínai mobilszolgáltató által kínált készülékek közt évekig stabilan ott voltak a gyártó modelljei)Az indiai K-touch kínálatában emiatt természetesen nem szerepel a H1, merthogy az nem az ő gyártmányuk.
-
Kornel
veterán
Én ennyiért Redmi Note - ot vettem, nem cserélném el erre
-
gghrtz
őstag
-
törölt tag
Az tévhit - màr -, hogy MTK procira nincs 4.4 kb 1-2 hónapja kiadtàk a drivert, csak a gyàrtók butasàga, hogy nem teszik rà.
-
-
Ennyi pénzért ez valóban elég jól paraméterezett telefon! Nincs valami kis testvére 5" alatt ?
-
wwenigma
Jómunkásember
Keszul a GPS cikk es az ajanlott telefonok listaja azoknak akik szeretnek erre is hasznalni... pillanatnyilag kb fel tucat van amin valoban nincs problema. Markasabb gyartok kozott is van szoras a gps kepesseg teren sőt akar romverziok kozott is. El kene felejteni hogy a TTFF szamit. Nem szamit ha utana kolbaszol ossze vissza. Nincs itt hazugsaghalmaz csak az igazsag kimondasa ami faj egyes zugarusoknak.
Telenoros hibara mukodik az iNew v3 megoldasa, egy mappat kell torolni, haver tesztelte a Nibirujan.
-
Dominó85
addikt
Köszi a cikket. Pofás teló nagyon jó áron, de az aksi az biza elég karcsi...
Jó lenne ezt az MT6589(T) kontra GPS baromságot befejezni és nem terjeszteni pár ember hazugsághalmazát. Rengeteg MT6589-es telefonban rohadt jó a GPS. Sorolhatnék vagy 10 márkásabb kínai gyártót aki a GPS-re is oda figyel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest