- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
válasz
Pancsermeste #81 üzenetére
Én is most írtam egy elemzést egy tabletről, de erősen elgondolkoztam rajta, hogy venni kellene krepp papírt, hogy csináljak vele végtelenített hátteret, és ne a telefonom 13MP-es fényképezőjével fotózzam, hanem a régi Canon PowerShot A400-zal, ami igaz csak 3,2MP-es, de cserébe körberöhögi a telefonom fényképezőjét, és amúgy se lehet, csak max 1920x1080-as képeket felrakni. A krepp papír meg nem nagy kiadás. Egyébként lehet írni ide a logoutra egy tutoriált, ilyen tippek-trükkök cikk készítéshez kis irományt.
-
gghrtz
őstag
A SoC annyira nem erdekel, igazabol mar a 6589-cel sem voltak problemaim, ez meg nagyon karaj, bar annyi pluszt nem ad, max az e-penisnek, hogy nyóóóc magos. a THL t5000 az 5000 mAh-s akku miatt kellene (meg hat 5" FHD - lehet latni, a HD es az FHD kozott a kulonbseget), az iOCean meg azért, mert nagy és szép. Na meg mert iOcean. Szerintem marha premium. (x7-nek olyan kameraja meg hangja volt jacken keresztul hogy az valami beszaras. tavaly nyaron 50k volt, de szebb volt a képe mint az Sony Xperia Z-nek. Kicsit el is nevettem magam a tmobilban, hogy a dzsunkám odabasz neki)
-
gghrtz
őstag
Evek mulva, evek mulva... Aki egyszer rakap az izere, nem tudja abbahagyni.
En most itt tartok: ZTE Skate > Jiayu G3 > iOcean X7 > Jiayu G3s > Jiayu G4SL.
De már szemezgetek egy thl t5000 vagy iOcean x8-cal.Nem mintha ez nem lenne jo ami most van, foleg azert, mert van egy Asus T100-am.
Függő vagyok, evvan.
-
gghrtz
őstag
En tok feleslegesnek tartom ezt a tuningot. Boven elegnek kell lennie 720p-n, de szerintem meg 1080p-n is ennek az erőnek.
Egyebkent tenyleg jok ezek a kinai cuccok. Ha meg nagyon nem bizol a dzsunka markakban, akkor vegyel Lenovot vagy Xiaomit, azzal nem igazan lehet szerintem melleloni. Sot a Xiaomit itthon is lehet kapni aranylag rendes garival. (ok intezik) A tok es a support is jo, meg en azt vettem eszre eddig, hogy MTK socokra nagyon jo romok jonnek ki. Nem laggolnak es egesz korrektek, leszamitva persze a GPS-t.
-
gghrtz
őstag
válasz
Luck Dragon #41 üzenetére
Ha tudnád, hány china phone marka van amirol meg nem is tudsz! En mar egy ideje kovetem ezeket, de kb havonta kijon 2 uj...
-
gghrtz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest