- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pentax DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
big-J
őstag
Hát volt már érezhetően melegebb csúcstelefonom komoly márkák közül is, szóval nem vészes.
Nekem a ph-n is bemutatott alcatel smartbook miatt esett pont erre a TCL/alcatel-re a választásom, na meg a hifi DAC, ingyen prémium füles(amiért amúgy is pont piacon voltam) és egyéb finomságok is voltak. Vásárlás után derült ki hogy 1:1 ROM kompatibilis a jobb support-ú európai(alcatel) modellel.
Túlságosan drága se volt, mivel nem vámolták meg, 70 alatt itt volt.
Egyetlen dolog ami hiányozik, az az összes kínaiból szintúgy, az IP minősítés... nem merem úgy mosni ahogy anno a fröccsálló moto-t, bár annak is behalt jack bemenete(tipikus folyadék baleset jele), meg az érintője, úgyhogy szerintem minden szarra ráírják manapság. A 3310 is meglehetett egy IP64 tuti.
-
big-J
őstag
Hát ja, nekem azért melegít keményen ha valami keményebb történik, meg én is láttam tuningos rom-ot.
És valóban, már szállingóznak mtk-ra a 4.4-es custom rom-ok (gyári alappal), most látom enyémre is van.
Amiket én szoktam látni azok még félre vannak iratozva 6595-ösök, szerintem egyelőre most is így van.
-
big-J
őstag
Nekem alcatelbe van ugyanez, csak 2500mah, de a 2.0ghz változat. Teli akksi nélkül öngyilkosság elindulni valahova. A 7.9mm vékonyság meg nem érzem hogy kárpótolna mert úgyis keménytok van rajt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- One mobilszolgáltatások
- Mazda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest