- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Termsézetesen, minden további nélkül. Továbbra se produkál, lassulást, fagyást, pontatlan érintést. Egy töltéssel ha megy a mobil net meg játszok bizony nap végére kéri a töltőt. DE! Játék hanyagolásával, folyamatos mobil net használata mellett ki préseli a 1.5 napot! Tegnap 15%-os töltöttségi szinttel indultam el egy üzletet lebonyolítani, az eladóval csak a weboldal felületén tudtam levelezni (pénz hiánya a kártyáról!) folyamatos mobilnettel 35 percen keresztül 13%-ra esett le pont mikor ki kapcsoltam róla a netet.
-
rdt89
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #97 üzenetére
Köszönöm szépen.
Az igazi érdekesség, hogy ennyibe se kerülne ha nem lenne az áfa és vám költség rajta, de amit meg kell fizetni azt meg kell fizetni.
A Sony Sp egy nagyon gyors és erős telefon, de igaz, hogy ezért az összegért csak használthoz tud hozzájutni az ember.
-
rdt89
addikt
A teszthez mellékeltem egy videót, melyet a legelső oldalon, ott is az első bekezdés után találtok. Részletesen átnyomkodják a videóban a telefont, és minden funkcióját tesztelik.
-
rdt89
addikt
válasz
Pancsermeste #88 üzenetére
A képek cserélése megtörtént.
Ha bármilyen észrevétel van még szólj/szóljatok nyugodtan amint tudom javítom.
Köszönöm mindenkinek aki elolvasta a tesztemet és tetszett neki. -
rdt89
addikt
válasz
Pancsermeste #85 üzenetére
Rendben, cserélésre fognak kerülni a képek!
-
rdt89
addikt
válasz
Pancsermeste #81 üzenetére
Nikon S3500-al készültek a képek, és többször kihangsúlyoztam (a cikkben is), hogy átméretezett kép, ha a feltöltött képek alapján nem tudod ki venni a telefon kinézetét akkor sajnálom.
-
rdt89
addikt
Én ezt a kijelzős poént még a Zopo C3-al játszottam el az Auchanba az egyik eladóval. Pont megjelent az S4, és ki volt állítva 180 ezerért, szóltam az eladónak, hogy mondja már meg miért vegyem meg ezt a telefont 180 ezerért mivel jobb mint a többiek. Erre egyből a kijelzője verhetetlen, meseszép, és még hasonlót se adott ki más gyártó, pont elővettem a Zopo-t mellé tettem és mondtam, hogy szerintem ez szebb. Rám nézett (lehet ökölbe szorult az arca is) és ott hagyott.
Amúgy igen az MC5-t erre a socra optimalizálták, sőt ezen a socon jön elő az igazi grafikája, mint mondjuk az n-vidiás játékoknál, ha érzékelik a tegra soc-ot. Mondják sokan, hogy 5"-on nem lehet látni a HD és FHD közti különbséget, akkor lehet velem van a baj mert én nagyon is látom. Igazából a kínai márkák közül ami már FHD az már prémium minőség kivétel nélkül. Amúgy a kínai mániáról annyit, hogy a Sonyról váltáskor barátnőmet a Huawei P6-ra beszéltem rá, eleinte mondogatta, hogy csak nem egy Sony, most meg mondja de jó, hogy nem Sony(félre értés ne essék nagyon szeretem a Sonyt de a pénz sokat nyom a latba), azért a P6 50 ezerért van olyan prémium mint a Sony T, vagy az SP, sőt sokkal átgondoltabb készülék!
-
rdt89
addikt
Egyetértek. 1080p-s kijelzőt is bírja a legerősebb játékkal is. Közben kipróbáltam a telefonon a modern combat 5-t és az se produkált belassulást, így tényleg felesleges a plusz erő, majd évek múlva, de akkor már ezért a pénzért 24 magos, 8gb ramos 4k kijelzős telefonok fognak jönni Kínából
-
rdt89
addikt
Nekem Zopoval kezdődött telefon fronton a kínai készülék mánia, aztán 2 tablet volt meg most ez a telefon.
A 6595-ös procira 40 ezer feletti antutut olvastam, bár tudom, hogy ez promó miatt van de akkor is kíváncsi leszek mit fog tudni, majd ha megveszed csinálsz róla tesztet?
-
rdt89
addikt
válasz
Luck Dragon #41 üzenetére
Nagyon örülök, ha tetszett.
Rengeteg olyan telefon létezik amiről még csak említés szinten se hallott az ember. Én is megvásárlása előtt 1 héttel tudtam, hogy létezik.
-
rdt89
addikt
válasz
aytukabozs #23 üzenetére
Úgy, hogy ez Kína!
Ez a telefon, a fórumon összeszámolt nevek alapján 5 márkanév alatt fut!
-
rdt89
addikt
válasz
aytukabozs #20 üzenetére
Mivel viszont a Kínai weboldalon fent van: [link] ezért nem írtam a címbe valótlant.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest