Hirdetés
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
És nem lehet úgy megcsinálni, hogy különböző módokban indíthassam, cserélgetve az usb meghajtókat? De azt lehet. Amilyen oprendszert dugsz be arról indul.
És desktop módban, zenelejátszóval (Foobar, vagy ilyesmi) is rossz a hangminőség? Erre nem tudok röviden válaszolni. Átlag User nem fog különbséget hallani. De én saját rendszert építettem a PC usb kimenetétől a hangfalig és mindent de mindent én építettem méghozzá elektroncsövekből! (USB-S/PDif konverter, DAC, erősítő, hangfal) Szóval innen indulok. A Foobar2000, VLC, WindowsMP, JRIVER nagyjából egyforma. Vakteszten nem tudnám megmondani melyik megy. Egyedül az AUDIRVANA magaslik ki, sajnos,... fizetős és drága. Az OS-ek pedig (Az IOS-t nem próbáltam.) mind ugyan azért szólnak rosszul a windows kivételével: az ok az ugynevezett ALSAMIXER, mind ezt a megoldást használja a hangkártya eléréséhez, ez pedig gagyin szól akár LINUX akár UNIX átirat alatt dolgozik. A windows más modszert használ és ez sajnos, (azért sajnos mert nem szeretem a windowst), bizony jobban szól.
-
ddekany
nagyúr
Mi több kénytelen vagy 720p-ben nézni, ha 60 fps-el lett feltöltve, mivel olyankor nincs olyan választási lehetőség, hogy te 30-ban akarod. Amúgy nekem meglepő, hogy nem lépnek oda, Pi oldalán, mikor a vas tudná a gyorsítást (mint VLC-ben megy is)... Nem tudom hogy valami érdek ellentét van e mögött, vagy ennyire nehéz implementálni az API-t amit a böngésző megkövetel.
-
Nekem van RPI4B-m. 720p simán viszi a youtube videót. 1080p is megy de már csak megfelelő OS-el, tuningal. Viszont én zenehallgatásra használom és sajnos a windows szól jobban. Ezért win11-fut rajta AUDIRVANA szofverrel. A w11 fut de azért nem nevezném komfortosnak. (USB-SSD-vel). Azért használom zenehallgatásra mert építettem hozzá egy 5V-os lineáris tápegységet. Ez egyszerűbb mint ATX-tápot építeni linearisban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Apple Watch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest