Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
#25 azbest Ha lesz ilyenem, márpedig tervezem, nekem elég lesz a 720p is egy ilyen kicsi géptől.
#26 pechman8 És nem lehet úgy megcsinálni, hogy különböző módokban indíthassam, cserélgetve az usb meghajtókat? (vagy memóriakártyákat) Az egyiken lehet a normál desktop rendszer, amit hozzá készítettek, a másikon a Kodi féle médiacenter, a harmadikon pl. RetroPie?
#26 pechman8 És desktop módban, zenelejátszóval (Foobar, vagy ilyesmi) is rossz a hangminőség? Mert zenét én is hallgatnék. Bár kérdés, hogy mi a rosszabb hangminőség, én azért nem Sennheiserrel hallgatok zenét, hanem Creative T20-on.

#27 ddekany Elvileg van rá remény, hogy ezt majd megoldják, de tényleg furcsa. Ha a Linux "nyílt", talán megkérdezhetné őket valaki erről.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Mesterséges intelligencia topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Hardcore café
- Büszke apukák és anyukák topikja
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest