Új hozzászólás Aktív témák
-
És nem lehet úgy megcsinálni, hogy különböző módokban indíthassam, cserélgetve az usb meghajtókat? De azt lehet. Amilyen oprendszert dugsz be arról indul.
És desktop módban, zenelejátszóval (Foobar, vagy ilyesmi) is rossz a hangminőség? Erre nem tudok röviden válaszolni. Átlag User nem fog különbséget hallani. De én saját rendszert építettem a PC usb kimenetétől a hangfalig és mindent de mindent én építettem méghozzá elektroncsövekből! (USB-S/PDif konverter, DAC, erősítő, hangfal) Szóval innen indulok. A Foobar2000, VLC, WindowsMP, JRIVER nagyjából egyforma. Vakteszten nem tudnám megmondani melyik megy. Egyedül az AUDIRVANA magaslik ki, sajnos,... fizetős és drága. Az OS-ek pedig (Az IOS-t nem próbáltam.) mind ugyan azért szólnak rosszul a windows kivételével: az ok az ugynevezett ALSAMIXER, mind ezt a megoldást használja a hangkártya eléréséhez, ez pedig gagyin szól akár LINUX akár UNIX átirat alatt dolgozik. A windows más modszert használ és ez sajnos, (azért sajnos mert nem szeretem a windowst), bizony jobban szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Akvarisztika
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Battlefield 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest