Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Cimborám panelben mozizott", cool story.
Ez lenne a te tapasztalatod, és ettől vagy te ebben egy szakértő?
Vagy attól, hogy te a mozi első sorát célzod meg? Bravó! Jársz moziba egyáltalán?
Honnan tudnád, hogy egy számodra ismeretlen fórumozó itt milyen tapasztalatokkal rendelkezik? Tudod mit, menj moziba, és kérj egy pótszéket a vászon elé közvetlenül, én lezártam ezt a témát, veled. Beszéld meg a dolgot inkább magaddal, mert csak annak van értelme. Viszlát! -
rootmin
tag
Sokszor nem a nézési távval van baj, hanem azzal, hogy a kis szobát "megöli" a nagy TV.
De egy bútorba rejtett kijelző, esetleg egy süllyesztett, motoros vászon tud segíteni ezeken. Nyilván mindez drága mulatság, szóval pont a kis lakásban szorongóknak ritkán alternatíva, de attól még a lehetőség adott. -
Kékes525
félisten
Ezekkel a nagy TV-el csak az a bajom, hogy egy panelban nem igazán férnek el. Venni kellene hozzá egy lakást is. Maximum 50" az elfogadható méret, szerintem.
-
törölt tag
válasz
#72042496 #21 üzenetére
Látod a pixeleket? Képzeld akkor az 55" milyen lehet ennyiről, ahogy ott világít az arcodba a hatalmas fényforrás, amit szerintem át se lehet látni rendesen. Azért már lehet, hogy neked sem ártana egy szemészt/optikust felkeresni. Persze saját dolog, mindenki azt csinál, amit akar. Nincs vita.
Ajánlott: [link], Minimális: [link] Max: [link] távolságok. -
Azért annyira nem olcsóak.
-
bteebi
veterán
Jó drágák még ezek is...
-
sb
veterán
Mondjuk a kérdés a kvantumpontra vonatkozott, ami nem sokat tehet a tartalom/méret/képfreki problémákról.
Duracellm,
Frekiben szerintem soha nem fogunk fentebb lépni. Valós 100/120Hz-es panelek már 6-7 éve vannak lassan, de a bemeneti freki mindig maradt 60Hz. Most meg 4k-ban ugye sikerült visszalépni 30Hz-re.Láthatóan játékosokat nem nagyon céloznak.. pedig ugye mindenki a nappaliba költöztetett gamingről beszél mostanában és az igények is nőnek, mert a 60p-t is sokat látni igényként konzoloknál.
(Filmeknél meg végképp soha nem lesz előrelépés 24p-ről... persze oda a 60 is bőven elég lenne)
-
Jack@l
veterán
Az ára jó, de úgy néz ki a képminősége már kevésbé...
http://www.rtings.com/tv/reviews/by-brand/samsung/js7000@wolfman: samuék talán az előző top görbe tévéjükbe se raktak. (mondjuk nekem annyira nem is hiányozna, ellenben azok a felhős izék, meg szürke fekete se a képről)
-
t72killer
titán
Inkább visznek: sok pénzt a tárcából
.
Hozzávesszük azt, hogy nézhető tartalom se sok van 4k-ra, akkor végképp nem sok értelme van a dolognak. Monitornak pedig egyéb okok miatt nem jó (az 50" már kényelmetlenül nagy, ill 2015-ben már illenék 60Hz-nél magasabb képfrekit is biztosítani).
-
Dr. X
aktív tag
Ezek az SUHD tévék csak hajlított változatban vannak? Mert a magyar webáruházakban csak hajlítottat kapni.
-
frenetik
tag
alap, alapabb, legalapabb, legeslegalapabb
-
orbano
félisten
gyakorlatban mit hoznak ezek a kvantumdotos kijelzők?
-
elefant
őstag
válasz
guriga1234 #1 üzenetére
A demo filmek esetén nagyon szép a kép. a hagyományos tartalmak esetén, hát olyan átlagos.
-
törölt tag
Mond szépen: SUHDTV4K
(#1) guriga1234: samsung demó anyagokat lehet tölteni, nézd meg mennyire "gáz" egy nem samsug megjelenítőn...
-
guriga1234
addikt
Szép színes a demó kép, pedig nem SUHD tévén nézem, csak egy sima LCD monitoron. De ha ezen is szép a kép, akkor mennyivel tud szebb lenni egy SUHD tévén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest