Jön a legalapabb Samsung SUHD TV

A Samsung a prémium kategóriás modellek mellett szép lassan piacra dobja a legkisebb tudású SUHD televízió szériáját, az SJ7000 családot is. Az első körben az egyesült államokban kerülnek a boltokba az 50  (UN50JS7000), 55 (UN55JS7000)  és 60 hüvelykes (UN60JS7000)  modellek 1300, 1600, illetve 2100 dolláros áron.

Samsung JS7000
Samsung JS7000 [+]

Az UHD felbontású modellek a kvantumpontos Nano-Crystal technológiának köszönhetően a megszokottnál gazdagabb színskála megjelenítésére képes elméletben. 20 wattos integrált hangrendszerrel bírnak, és természetesen a különféle netes alkalmazások futtatására, valamint a böngészésre szolgáló Tizen okostévés rendszert sem spórolták ki belőlük. Az UHD dimming eljárásnak köszönhetően a korábbinál nagyobb kontrasztarány megteremtésére képesek, és az alacsonyabb felbontású tartalmak felskálázása is megoldott.

Ilyenkor a végeredmény természetesen nem lesz teljesen olyan, mintha már eredetileg is 4K kamerákkal rögzített anyag jelenne meg a képernyőn, de valamekkora javulás azért érzékelhető. A négymagos processzorral ellátott készülékek rendelkeznek beépített Wi-Fivel és a Miracast támogatásnak köszönhetően a kompatibilis eszközök képernyőjének tükrözése is megoldott.

Előzmények

Hirdetés