- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
flamich76
tag
Első lépésként az MS elhagyhatná az office-t az RT-ből, aztán ezáltal képezhetne egy baratságosabb árat és máris értelmesebb eladást produkálna, szerintem.
-
Én egy 10"-os FHD gépet tudnék elképzelni, valami brutális AMD apu-val megtámogatva.
Amúgy attól félek, hogy az MS, és a többi gyártó nem mer majd nyitni az AMD fele, mert akkor nem lehet kirakni a gépre, hogy intel.
Minap voltam a MM-ben ahol nézegettem ezeket, és jött egy fickó aki kérdezte az eladót, hogy milyen táblagépet vegyen. Mondanom sem kell ,hogy az eladón Intel-es póló volt, és már ajánlotta is az ASUS gépét ATOM-al. Akkor jöttem én, hogy ebből a pénzből inkább vegyen egy iPad-et, vagy valami normális notebook-ot, mert ezzel nem fog messzire jutni. De itt is látható, hogy az eladónak elég volt annyit mondania, hogy Intel és a vevő már vitte is.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
zseko
veterán
Hétvégén nyomkodtam wines tabletet. Nekem nagyon nem jött be. Sem a metro felület, sem az asztali kinézetű része nem nyerte el a tetszésemet, a 230000 forintos áráról nem is beszélve. A 4:3 mániát szintén nem értem, 16:10-es tabletem van, nekem ez jobban fekszik. Előbb vennék iPad-et, pedig nagyon nem vagyok oda az almáért.
HR24.hu
-
Aakisan
senior tag
Nekem nagyon tetszik az egész .Kár hogy az előzőt nem nagyon vették,a magas ára miatt. Remélem most sikerül beárazni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Hogyne lenne az rossz, hogy random eldobja magát az adapter, ha az alkalmazás inicializálni akarja. Ez a legrosszabb dolog, ami egy grafikus driverben történhet. Az aktuális Atomok arra jók, hogy a brand maradék értékét totálisan a padlóra küldjék. A gépek többségét úgy szállították karácsony előtt, hogy a kameraapp megnyitásába random belefagyott a grafikus driver.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
PPatrik
aktív tag
De win8-as táblagépekbe azért nem annyira rossz, Modern UI alá. Valamikor volt róla videó, hogy akad az asztalon egy ablak szélesítése, de modern ui alatt meg megy rendesen. És egy táblagépbe ez a lényeg, mert hát hogy is mondjam a galaxy tab 10.1-es táblám és hát android 4.1.2-vel, tuningolva performance módban akad. Egyszerűen néha borzalmas. Na az atom legalább ennyire látványosan nem akad.
-
Akula
őstag
"Az érkező legkisebb Surface kijelzőjének pontos mérete nem ismert, de arra már van némi utalás, hogy a megjelenítő felbontása esetleg 1024x768 pixel lesz. A vállalat ugyanis csökkentette a Windows 8/RT operációs rendszerek felbontásra vonatkozó minimum követelményét, így mostantól nem kell minimum 1366x768 pixeles panelben gondolkodni"
Ezt így ténylegegyszerűbbolcsóbb volt megoldani, mint betenni a nagyobb felbontást a tabletbe."Akula Sub, ready for the deep!"
-
Peter789
senior tag
temash-al tényleg jól hangzana a kis vas, bár az 1024x768 annyira nem szimpatikus, de azért lenyelhető kompromisszum. már csak azt remélném, hogy win7 alá is be lehet húzni minden drivert - még ha minden fícsört nem is tud vele - mert a 8-nál érintőképernyő-impotensebb környezetet el se tudok képzelni, ha nem csak a metrosex app-okról van szó, hanem valós munkáról
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Amíg egy hardverben a grafikus alrendszer D3DERR_DEVICELOST paraméterrel véletlenszerűen eldobhatja magát D3D-s alkalmazás megnyitásakor, addig nyugodtan lehet szidni. Legalább gyorsabban keresik a gond fő okát.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
PPatrik
aktív tag
-
Ati1979
veterán
Legyen amd Temash + hd felbontás + win8. Úgy jó kis gép lenne.
-
Xirtam
veterán
Ez jól hangzik!
-
MZperX75
addikt
jó az! 7" szerintem még mindig jobb mint ano 10.1"1024x600....
"7 colos AMD Temash alapú" majd talán ősszel vagy karácsonyra,de ahogy ismerem a gyártókat oda sem tesznek valami jó kiegészítést,de Celeron persze lesz opció INtel bácsi lóvája jobban hat mint az AMD-é.
Persze várjuk meg míg megjelenik.
"Intel Atom Z2760-as rendszerchipre kell építen" Van már driver Win8-ra? Keményen jó az Atom,biztos nem venném meg csak fagyi mellé ingyé,a kis fagyi napernyő mellé
[ Szerkesztve ]
-
slimG
tag
Pedig egy 7 colos AMD Temash alapú, HD-ready képernyőjű tabletre eléggé vevő lennék. Kár, h megint a felbontáson spórolnak. Ha már mobilokon is lassan az alap HD felbontás követelmény a középkatgóriában, akkor nem értem, h miért erőltetik a 17" CRT monitorok idejéből származó felbontást még...
e-mailre nem válaszolok, PMben írj mindenképp
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xbox One
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
- IPAD PRO 12.9 2022 Cellular M2 6th gen 128Gb + Apple pencil 2 + Magic keyboard
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest