- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én egy 10"-os FHD gépet tudnék elképzelni, valami brutális AMD apu-val megtámogatva.
Amúgy attól félek, hogy az MS, és a többi gyártó nem mer majd nyitni az AMD fele, mert akkor nem lehet kirakni a gépre, hogy intel.
Minap voltam a MM-ben ahol nézegettem ezeket, és jött egy fickó aki kérdezte az eladót, hogy milyen táblagépet vegyen. Mondanom sem kell ,hogy az eladón Intel-es póló volt, és már ajánlotta is az ASUS gépét ATOM-al. Akkor jöttem én, hogy ebből a pénzből inkább vegyen egy iPad-et, vagy valami normális notebook-ot, mert ezzel nem fog messzire jutni. De itt is látható, hogy az eladónak elég volt annyit mondania, hogy Intel és a vevő már vitte is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest