Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én egy 10"-os FHD gépet tudnék elképzelni, valami brutális AMD apu-val megtámogatva.
Amúgy attól félek, hogy az MS, és a többi gyártó nem mer majd nyitni az AMD fele, mert akkor nem lehet kirakni a gépre, hogy intel.
Minap voltam a MM-ben ahol nézegettem ezeket, és jött egy fickó aki kérdezte az eladót, hogy milyen táblagépet vegyen. Mondanom sem kell ,hogy az eladón Intel-es póló volt, és már ajánlotta is az ASUS gépét ATOM-al. Akkor jöttem én, hogy ebből a pénzből inkább vegyen egy iPad-et, vagy valami normális notebook-ot, mert ezzel nem fog messzire jutni. De itt is látható, hogy az eladónak elég volt annyit mondania, hogy Intel és a vevő már vitte is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sorozatok
- Jövedelem
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3712, 97% AKKUMULÁTOR
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest