Új hozzászólás Aktív témák
-
Én egy 10"-os FHD gépet tudnék elképzelni, valami brutális AMD apu-val megtámogatva.
Amúgy attól félek, hogy az MS, és a többi gyártó nem mer majd nyitni az AMD fele, mert akkor nem lehet kirakni a gépre, hogy intel.
Minap voltam a MM-ben ahol nézegettem ezeket, és jött egy fickó aki kérdezte az eladót, hogy milyen táblagépet vegyen. Mondanom sem kell ,hogy az eladón Intel-es póló volt, és már ajánlotta is az ASUS gépét ATOM-al. Akkor jöttem én, hogy ebből a pénzből inkább vegyen egy iPad-et, vagy valami normális notebook-ot, mert ezzel nem fog messzire jutni. De itt is látható, hogy az eladónak elég volt annyit mondania, hogy Intel és a vevő már vitte is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged