Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Azért megerőltethették volna magukat egy kicsit, hogy faragjanak a térfogatból egy jó negyedet, vagy harmadot...
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
ceia
őstag
Most komolyan? Kuka. Vagy legyen teljes ablak, (ne) vagy legyen teljesen fémlap. De ez a háromszög alakú bekémlelő hülyén néz ki.
it's more fun to compute
-
BoB
veterán
Végre egy jó kis kockaház! Komolyan elgondolkodtam most egy cserén
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
PCProfessor
aktív tag
Csak a fél ablak miatt nem cserélek.
Dupla áron adja, alkudni meg nem lehet.
-
Borisz76
veterán
Én is "kocka" házat használok jó pár éve....csak éppen nagyobbat amiben fekszik az alaplap és álló helyzetben van a CPU hűtő és a VGA is. Szeretem. Bár a gyári front ventiket azonnal cseréltem.
Ő lenne az : Cooler Master HAF XB
Néha gondolkodóba esek, hogy cseréljem kisebbre .....de eddig nem éreztem azt, hogy most-máris-azonnal.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
bartos96
tag
Csak én nem látom az elejen a porszurot? Core v21 szerintem sokkal jobban sikerult.
-
törölt tag
Szerintem a legbátrabb/legizgalmasabb innováció az elmúlt 10 évben, ami történt a "kocka" házaknál.
Az ötlet tényleg hatalmas, mert k.va egyhangúak és variálhatatlanok voltak eddig.. az hogy a megvalósítás így tetszik/nem tetszik az meg ízlés kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo IV
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Witcher topik
- A Magyar Telekom sem ad már ki telefonkönyvet