- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
- Apple asztali gépek
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yakuza.tora
addikt
Figyu! Szerintem, te nagyon nem vagy képben.
Végigolvastam ebben a topikban a munkásságodat és teljes jóindulattal azt javaslom, hogy nézz utána néhány dolognak, mert komolyan lejáratod magadat..."Az a nagy harci helyzet ,hogy a mostani játékok / programok nem használnak ki 6 magot. Viszont az i5 750-nek a 4 magja az maximális kihasználtságon van, Míg az AMD X6-osának 4 magját használja ki kevesebben."
"Veszek neked Q6600 INTEL 20 k-ért az is 4 magos.. de maximum jó esetben 3.1-2-re tudod felhúzni. Szóval ilyenkor egyszerübb ,ha már veszel egy 2 magos e8400 ami viszi a 4 GHZ-t. De maximumra kivan hajtva a gép."
"...egy Intel e8300 procival van 30-40 fps-em , egy GTX 275 vga-val. Míg ugyan ezzel a vgaval egy i5 750-es procival átlag fps 80-90 szóval ebből már leszűrhető a dolog."
"A magyarországi gamereknél leginkább fordítva szokott lenni a dolog. Jó a videókártya , de nincs kihasználva."
"...ugyan ott van X4-es a i5 750-nél az vagy ugyan ott az árnál és akkor ink. már az intel."
"Igen mert általában az emberek 75% netezésre veszi a gépet oda meg elég az AMD is."
"Na most nagy hülyeséget mondtam." - Ebben viszont egyet étek veled!
-
yakuza.tora
addikt
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
Engem is érdekelne egy országokra lebontott statisztika!
Mellesleg nálam is két asztali gép van, mindkettő AMD (vga is). /Korábban voltak INTEL procijaim, - P4, Q6600 - szal nem vagyok fanboy alkat.../ Érik a nagygép CPU cseréje és maradok X6 vonalon.
A notim INTEL i5, de arra nem volt ráhatásom, úgy kaptam a cégtől.(#9) M107: Ha a PC Gaming Alliance-ra gondoltál, akkor jó, ha tudod, hogy az nV és a Microsoft szállt ki, az AMD-ATI nem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest