Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Nem tudom hogy a 48 Hz fog-e elterjedni mint moziszabvany vagy jon valami uj pl 60 Hz-el, de sztem hosszutavon az biztos, hogy a 24 Hz-nek semmi keresnivaloja nem lesz itt. Egy 80 evvel ezelottrol visszamaradt dolog ami abbol a korbol szarmazik amikor az analog szalagon akartak sporolni es ez volt a kompromisszumos megoldas. Hosszutavon a jovoben ilyesmire semmi szukseg.
Aki pedig azt mondja ra h ettol nem filmszeru, az sztem hulyeseget beszel.
Ez olyan mintha a fekete-feher filmrol szinesre valtasnal is azzal szidnak hogy tul valosagszeru, elveszik belole a muveszi hatas. Hat ha valakinek az a muveszi hatas hogy valaminek fos minosege van es akadozik a kep es rossz a felbontas, akkor egeszsegere, de ha ez a lenyeg, ilyen elven meg is vakithatja magat, akkor meg kevesebbet lat az egeszbol, es akkor az mar tenyleg nagyon muveszi lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest