Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Gaming notebook topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Analóg fényképezés
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
állóképeknél, apróbetűs szövegeknél meg fsaa nélkül kivehető azért, de játék és folyamatos mozgás közben nem foglalkozik vele szerintem az emberek nagy része és észrevehetetlen... rengeteg filmet néztem szűk 2méterről 40colon és meg nem lehet mondani, mi a 720p és mi az 1080p
képpontok számát tekintve pedig több, mint duplája a nagyobb felbontás... én még mindig azon vagyok, hogy untig elég a 720p, esetleg 1080, mert hiába sokszorosa az új generáció teljesítménye az előzőnek, ha a magasabb felbontás miatt nagyjából felezheted a nextgen teljesítményét, hogy relatíve arányuljon a régihez
-
-
mephi666
nagyúr
#24-ben írtam: minek is 720p-nél több? tv-ből sem terjed el szerintem fullhd fölötti még jódarabig, főleg hogy miért is lenne rá szükség? átlagember örül neki, ha 1-2 hd-csatorna akad a kínálatban és annyi... rendben, hogy magyarországon vagyunk, de munkatársaim nagy része egyáltalán nincs tisztában azzal, hogy mit takar a dvdrip/720p/1080p és azt sem tudják, mit nézzenek egy tv-nél
a másik meg: tegyük fel ül a család a kanapén, 3méterre egy 50colos fullhd képernyőtől és játszani akar... nyakam rá, hogy nem vennék észre a különbséget 720/1080/4k közt... így meg abszolút értelmetlen lenne ennyire felgyűrni a felbontást: maximum pár techdemonál mutatna jól egy 20méteres vásznon, amúgy csak fölösleges erőforrásigényt jelentene és otthonra (ami végülis egy konzol célja) teljesen értelmetlen
-
törölt tag
Van még ennél is rosszabb.
Csillagászati áron venni PC-t, hogy 60+ FPS lesz de közben a piacot ellepték az igénytelen konzol átiratok amiknek aztán mindegy, hogy milyen PC van mert pocsék az egész ahogy van.
Sajnos kevés játékot lehetne felsorolni amik nem estek a konzolosodás irányába.
Még ha ezek a nextgen konzolok kemények is lesznek a portos PC-s fertőzéstől már nem lehet szabadulni...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 Fly More Combo RC-N2 21 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest