- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
- Nem túlspilázott Biostar alaplap jött Intel B860 chipsettel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Engem Office és netezés közben a geometria torzulása zavart nagyon. Az Excelt szoktam emlegetni, amit én rendszeresen használok, a cellákon ez szembeötlő volt. Filmnél, játéknál például már nem. Összességében én a síkképernyős kijelzővel jártam jól, ez most tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
bocimód
csendes tag
válasz
#72042496 #34 üzenetére
b.zi nagy méretben már lehet ráció az extra széles hajlítottban, valóban.
bárcsak olyan 43as képernyőm lenne, mint neked volt.. én 150%ban elégedett vok a sajátommal. korábban egy 40es ku6175os modellt használtam, az a méret volt jó 4k-ra, de a széleken nem voltak jók a színek.
a hajlítást egyáltalán nem bántam meg. a képernyő szélein nem torzulnak a színek, és minimálisan sem romlik a színvisszaadás, ami egy nagy képernyős sík LCD TV esetében előfordulhat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tavaly éppen egy monitornak használt 43KS7500-at küldtem vissza, számomra borzalmas volt a hajlítás. A sík 21:9-et ugyanakkor üdvözölném, csak a mostani monitorokénál sokkal nagyobb méretben. (Most egy 49KS8000-em van, ami lehetne szélesebb, magasabbat viszont nem szeretnék.)
[ Szerkesztve ]
-
bocimód
csendes tag
válasz
#54625216 #32 üzenetére
a pc területén nagyon is lehet, és megjegyezném, hogy a hajlított tv-ket burkoltan szerintem az én olvasatomban pc-hez szánták, mert máshol lássuk be nincs értelme.. viszont nekünk világmegváltás
. és a lapos gamer 21:9-es sz..oknak semmi értelme szerintem, próbálj meg azon pl.. böngészni
, ultra szívás, és r...dt drágák a méretükhöz képest
és nagyon várom már a hdmi 2.1-et, hogy végre kipróbálhassam 10bit-en a tvmet rgb teljes-ben vagy 4.4.4-ben.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Normál otthoni tv nézéshez már a 4K is parasztvakítás, a 8K meg nettó idiotizmus.
Ettől még lehet a 4K-8K technológiának értelmes felhasználási területe, de nem a home piacon. -
tecsu
addikt
A szaklapoknak nem kellene átvenni a marketing BS QLED lenevezést. Ennyi erővel a Vestel is kitalál valamit a saját LCD tévéire és azzal szerepletetnék minden cikkben? Sem gondolom.
Még a LED háttérvilágítás is lényegtelen a CCFL-hez képest, felesleges lenne kiemelni, mint valami nagy csoda. Nüansznyi pofozgatás és mellékvágányok... ez az utóbbi évtized tévéiparági fejlesztése a Samsungnak.
Előrelépés az igazi LED-tévé lenne, minden más hasonló elnevezéssel HAZUGSÁG.https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
Pro Koryak
addikt
Inkább egy normális 4k tv-t csinálnának.
-
Lacok
őstag
Majd legfeljebb lecseréli egy falra szerelhető kivitelre.
[ Szerkesztve ]
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
bocimód
csendes tag
most ugye a 2017es MU széria megy a samsungnál, az sem rossz, de a tavalyi S széria ami már nincs sajnos, sokkal jobbak voltak a színei ku-nál, szóval a Qled tuti állat lehet, de irreálisan drága. a tavalyi modellemet 200 körül sikerült kifogni, az az a szint amiért még megéri beruházni.
-
rootkiller
őstag
Tök fölöslegesnek hangzik. Nem baj, csinálják csak
Artengo TR 990 Pro
-
tibaimp
nagyúr
"Ha megnézed a TV árakat, akkor rögtön egyértelmű lesz, hogy de, igenis az OLED ellenfelének szánják...
Ha nem is képességek, de marketing és árazás terén igen." --- ott a pont, sajnos.....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
bocimód
csendes tag
én nagyon várom már, monitorként használok egy 49es ks7505(skandináv 7500as)öst. bődületesen állat képe van pl. gta online alatt. de pixeles!
. nem volt akcióban 43as modell sajna. szóval én nagyon várom már, csak kell majd mellé legalább 2db titán V
. a 49"ba 4x belefér egy 24"os fhd moncsi, szóval fél-egy méterről már látom a képpontokat, gáz. ezért kéne a 8k. egyébként semmiért nem adnám ezt a felállást, van hdmi-n tv-s hangszóróm, a kép lehengerlő 4k 60fps-el, a kép kb. 20-25ms-os ami nekem bőven elég, még fps-re is jó. és nem ég be mint az oled, ha ott hagyod állni a képernyőt.. egy barátom fertőzött meg a tv-s pc elméletével, nem bántam meg!! soha nem váltanék vissza monitorra, mikor látom a barátaimnál, hogy milyen fakó képük van. mindegy, hogy tn, va vagy ips. ennek a panelnak olyanok a színei és a feketéje mint állat, persze feketében veri az oled, de annak meg nincs fényereje plusz beég.
-
Úgy néz ki a múltkori Samsungos szavazás beigazolódni látszik, a Samsung tolja tovább a Qledet. Csak így tovább Samsung, fejjel neki a falnak!
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
west
őstag
Hagyományos Tv adásoknál a 4k is pazar befektetés.
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
Soybex
őstag
Hát mire egy ilyet megengedhetek magamnak
Reméljük sikeres lesz, az ötlet szuper
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
snecy20
nagyúr
válasz
#72042496 #10 üzenetére
Csak azért kérdezem mert a TV nálam semmilyen szerepet nem játszik itthon, valami HD Ready 720p-s 10 éves őskövület van, egyébként mindent monitoron.
3m++ távolságról már érezhetően kijön a szűkebb képpont-távolság? Mert elvileg szerintem elsz egy határ, ami fölé már nem lesz érdemes menni felbontásban az emberi szem / felfogóképesség határai miatt, és marad a technológiai reszelgetés.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Gicz
addikt
csinálnának inkább 55-65" fullhd oledet 300-500 ezer körül....
-
TomMusic
őstag
Hát ekkora képátlóhoz kell is a 8K.
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Eeshtvaan
tag
Kétségbeesetten kapaszkodik a Samsung abba a semmibe, amit az elmúlt pár évben letett a TV-s szegmensben, mint technológiai újítás...
Ez a QLED-lufi már most kidurranóban van, és még nincs vége a mélyrepülésnek."Az egyik kacsa az volt, hogy jól élünk... aztán tele lett az is."
-
törölt tag
A csiripol milyen tájszó?
-
snecy20
nagyúr
Milyen közelről kell ezt nézni, hogy a 4k után látszódjon a különbség?
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Vagy ez a mostani, QLED-nek csúfolt baromságból, ez viszont nem az OLED ellenfele, nem is annak van szánva.
Ha megnézed a TV árakat, akkor rögtön egyértelmű lesz, hogy de, igenis az OLED ellenfelének szánják...
Ha nem is képességek, de marketing és árazás terén igen.Üdv, pengwin
-
törölt tag
Most vagy a valódi QLED technológiáról beszélünk, ami tényleg az OLED ellenfele lesz, akkor nemtudom milyen directledről meg háttérvilágításról van szó. Vagy ez a mostani, QLED-nek csúfolt baromságból, ez viszont nem az OLED ellenfele, nem is annak van szánva.
-
J00hnny
aktív tag
Amit eddig lattam a QLED-bol nagyon nem gyozott meg...
"There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."
Új hozzászólás Aktív témák
ph Állítólag a Samsung egy több, mint 100 hüvelykes tévével fogja demonstrálni az eljárásban rejlő erőt jövőre.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Micro Four Thirds
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Futás, futópályák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- XPEnology
- További aktív témák...
- Hisense 43E7NQ QLED ÚJ BONTATLAN
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- Eladó Bose Quietcomfort Ultra Headphones aktív zajszűrős fejhallgató
- Sony KD55-X80J TV
- Sony WF-G700NB - INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest