Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
"- Most speciel csak ott mentünk bringaúton, ahol nem okozott időhátrányt, de egyébként az északi parton szerintem messze átlagon felüli Magyarországon, a délin pedig átlagos, de túrázáshoz megfelelő."
Arról az északi partról beszélünk, ahol végig felnyomták a fa gyökerek az utakat, 2 biciklis épphogy elfér egymás mellett, 90 fokos kanyar az általános vonalvezetés (természetesen bozótossal az út mellett, hogy ne lehessen belátni), és a szerencsétlen biciklizőket felküldik Badacsonylábdihegyre?Persze kb. Tihanytól egész vállalható, de hogy messze átlagon felüli, azt még arra se mondanám, inkább csak hozza az elvárható szintet... ehhez képest én déli parton gond nélkül végigjöttem, nem tudom ott mi a probléma.
Miután elküldtem a hsz-t rájöttem a titok nyitjára: montis a srác és versenymontival ment körbe, így nézve vajsima az út
-
Cathfaern
nagyúr
Ez túlzás ha nem profi versenyre mész. Ha előtte 2 napban nem csinálsz semmi fizikailag kimerítőt (edzés, egész kert egyben felásása, stb.), akkor normális táplálkozás is bőven megfelelő. Ha amatőr versenyre mész, akkor meg pluszba figyelj oda előtte nap, hogy picit több szénhidrátot vigyél be mint szoktál.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest