- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- OLED monitor topic
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gigabyte alaplap topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
üzenetére
Akkor dupláznám a tétem a placebón, mert ez a frissítés az DP 1.3 és 1.4 kompatibilitásról szól, amik elsősorban a hivatalosan támogatott formátumok körét bővítik (pl. az új Blu-Ray filmlemezek másolásvédelme, HDR képmódok, képtömörítés, ilyesmik) és opcionálisan lehetőséget ad magasabb sávszélre is (az 1.3 és 1.4 már lehet HBR3, az 1.2 még HBR2). De szerintem eddig is mehetett a HBR3 ha már betöltődött az OS és a VGA driver, ugyanakkor ha a monitor nem támogatja, azután sem fog működni soha semmilyen VGA-val (legfeljebb valami túlhajtás jellegű módban, de ahhoz szerintem sok mindent kéne mókolni, pl. a monitor EDID-et, és akkor se jutnál el a HBR3 névleges maximumáig, csak "valameddig" félúton - ha egyáltalán).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gitáros topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Videó stream letöltése
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lexus, Toyota topik
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- További aktív témák...
- Asus GTX1050 OC 2GB GDDR5 videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest