- Projektor topic
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
üzenetére
Akkor dupláznám a tétem a placebón, mert ez a frissítés az DP 1.3 és 1.4 kompatibilitásról szól, amik elsősorban a hivatalosan támogatott formátumok körét bővítik (pl. az új Blu-Ray filmlemezek másolásvédelme, HDR képmódok, képtömörítés, ilyesmik) és opcionálisan lehetőséget ad magasabb sávszélre is (az 1.3 és 1.4 már lehet HBR3, az 1.2 még HBR2). De szerintem eddig is mehetett a HBR3 ha már betöltődött az OS és a VGA driver, ugyanakkor ha a monitor nem támogatja, azután sem fog működni soha semmilyen VGA-val (legfeljebb valami túlhajtás jellegű módban, de ahhoz szerintem sok mindent kéne mókolni, pl. a monitor EDID-et, és akkor se jutnál el a HBR3 névleges maximumáig, csak "valameddig" félúton - ha egyáltalán).
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- GTA V
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Battlefield 6 teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő