Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gyári Adreno meghajtóval jelentkezett a Qualcomm
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
Bocsánat, de nem értem, hogy egy router árcsökkentés miért ilyen fontos, hogy külön hír szóljon neki? (Még akkor is, nem átlagos darab.)
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Jogos.
TP-Linket vettem 15k körül, kb. ezt tudja. Ez tényleg nagyon jó ár!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy #Eladó GoSund okoskonnektor, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Daywalker
addikt
Nem értem, hogy ez téged miért zavar Egyébként nem reklámnak szántam (szóval nem a Zyxel mondta, hogy tegyük ki, semmi közük nem volt hozzá). Kicsit előrébb hoztam a hazai pályát. Ez hazai pályás hír volt, na...
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Graphics
Jómunkásember
Annyira nem jó ár ezért a termékért, én 8600-ért vettem a TP-Link MR3420-ast, de ahogy elnézem már lehet kapni 7000 alatt is, ja és nem mellékesen Wifi(b/g/n)-t tudja, elérhető maximális Wi-Fi sávszélesség másodpercenként 300 megabit. ja és 60 centis falon keresztül is tudja
Szóval lényegesen olcsóbb cuccokat is lehet találni
http://www.arukereso.hu/router-c3144/tp-link/tl-mr3420-p43562473/
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
atti_2010
nagyúr
Biztos 20 Cm a hungarocell rajta, amúgy elfelejthetnénk már ezt a 100 Mb Ethernetet és jöhetnének végre az 1000Gb/s megfizethető áron.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
-
Kom-ancs
tag
Legolcsóbban ez a Zyxel is 8800ft körül van(a sárga dollár jeles oldal szerint),azért annyit simán megér.
...van egy lassú de ugrik a cd.
-
club1
veterán
Nekem a Zyxel belépő szintű (30e Ft alatt) wireless routereivel az a problémám, hogy a WLAN-juk egy nagy kalap sz.r, gyakorlatilag kliens nem marad rajtuk 2-3 óránál tovább, ha valahol torrentet indítanak/futtatnak. A TP-Link hasonló tudású/árkategóriájú routerének ugyanez meg sem kottyan. (8 Zyxel és 2 TP-Link routert üzemeltetek a cégnél, az 50e Ft feletti Zyxelekkel semmi problémám, igaz, nem is tudnak wirelesst, csak külön adapterrel.)
-
Gusztáv
addikt
A dyndns szolgáltatást ezek támogatják 3G kapcsolaton keresztül is?
Laci
-
ViZion
félisten
Nem próbáltam, de miért ne tudná? DynDNS szempontjából mindegy, hogy ki adta az IP-t szvsz - de ahogy mondtam, még nem próbáltam.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy #Eladó GoSund okoskonnektor, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
blueMerle
veterán
Ez már csak azért sem igaz amit állítasz mert nekem is belépő kat. Zyxel routerem van, és soha semmi gondom nem volt és nincs vele, a torrent résszel sem. Az hogy neked gondod volt velük az azt jelenti hogy összes olcsó Zyxel rossz? Ejj, gratulálok ehhez a gondolatmenethez nagyon okos és bölcs ember lehetsz
(másrészt sztem a büdös életben mégcsak nem is láttál ilyet csak valami nagyon okosat akartál írni de ez már csak személyes vélemény)
-
club1
veterán
válasz blueMerle #15 üzenetére
Zywall 5/35 és NBG460-as routereket üzemeltetek. Az NBG460-asnak jellemzően az Intel hálókártyákkal van gondja, az általam említett probléma szinte minden Centrino-s notebooknál jelentkezik. A szervizben hibamentesnek nyilvánították. Ha kell, magánban elküldöm néhány Zyxel routeremnek az ip címét...
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Én is jóideje mindenhova Zyxeleket telepítek mert nagyon olcsón hozzá tudok jutni, és még soha sehonnan sem kaptam hibajelzést, pedig biztos hogy Inteles kártyákkal is használják őket, bár tény, hogy nálunk szlovákiában jellemzően Broadcom és Athetos wlan vezérlők vannak a notikban.
-
veterán
Rengeteg Zyxel routert telepítettem és mindekinek csak ezt ajánlom,mert nagyon megbízható és annyira nem is drága.
duree54
-
blueMerle
veterán
Ugye Te is tudod hogy ez egy idióta kérdés volt?
Értelemszerűen vannak Intel wlan kártyás notik is, hiszen nem gyártanak ide külön gépeket, csupán jellemzően az Atheros és Broadcomm vezérlővel szereltek vannak többségben errefelé, mert némileg más a kínálat mint MO-on, valószinüleg ez az oka.
-
atesss
addikt
válasz blueMerle #22 üzenetére
A kérdést viccesnek szántam ebben a formában.
De egyébként tényleg érdekel, hogy miben más a kínálat, és főleg hogy ebben a más kínálatban (illetve amit tényleg meg is vesznek, mert kínálni sok mindent lehet. Bár ha ott is jellemző a "nemhülyében" és hasonlókban vásárlás, akkor úgyis mindent megvesznek...) miért szerepelnek pont az Intel Wlan vezérlői ritkábban, mint nálunk.
Bár az én sejtésem azon alapul, hogy álltalában a drágább notikat / egy adott notiból a drágább konfigokat szerelik Intel vezérlővel.[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Nálunk sokkal jellemzőbb hogy nagyon sokan, még az üzletemberek is a olcsóbb konzumer gépeket veszik, használják egy évig majd lecserélik. Bizonyos szempontból nem rossz döntés, hiszen az aktuális legújabb cuccok dolgoznak így a kasztni alatt, cserébe kevésbé megbízhatóak, bár egy év alatt jellemzően nem romlanak el azért még a legolcsóbb Lenovo cuccok sem (pl. IP B560).
-
atesss
addikt
válasz blueMerle #24 üzenetére
Hmm ez meglepő dolog.
Valahol mondjuk tényleg jó - hardveres fejlettség szempontjából.
De én ha megtehetném, inkább vennék 1x egy üzleti gépet, amit aztán használnék mondjuk 3 évig. Nem megnyugtató, ha egy "időzített bombát" használ az ember...
Na jó ez talán túlzás, de azért akkor is nyugodtabb vagyok, ha egy véletlen kisebb fizikai behatástól, pl. eséstől tudom hogy nem lesz baja a notinak.És aztán a használt gépekkel mi lesz ? Akkor erre gondolom kiépült a jó nagy használt piac is, nem ? Vagy valahol külföldön adnák el ? (Mármint lehet nem közvetlenül, csak arra gondolok hogy nem Szlovákiában használják tovább)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- Eladó BASSZUSRA REZGŐS gamer füles!
- Eladó kihasználatlan bluetooth fejhallgató!
- Új, garanciális AMD Gamer Config: Ryzen 5 7600X, 32 GB DDR5, RTX 4070 Super 12GB, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest