Új hozzászólás Aktív témák
-
elisha
tag
Teljes mértékben egyetértek veled... Igazából, engem csak a gondolat zavar...
Az egyik oldal, a folyamatos (szoftver, hardver, hálózat, mindegy) feltörésen, úgymond "hibakeresésen" ügyködik; a másik oldal pedig nem kevés munkát fektet, ennek megoldásán, levédésén...Mi lenne, HA EGYSZER elérnénk, hogy ez a kettő találkozik... Szerintem már nem itt tartanánk, hanem jóval előrébb... Minden...
Tudom, ébredjek fel
De, mint gondolat...
Évek óta olvasom ezt az oldalt (is)... Ma már szinte minden csak arról szól, hogy mit törtek fel, és azt hogy, de emiatt ugye milyen új védelme(ke)t alkottak (ami persze megint csak eszi az erőforrásokat, gondolok itt a saját gépeinkre is), lassan ahhoz is külön felhő kell hogy mások felhőitől megvédjen... Félreértés ne essék, nincs bajom a felhővel sem, nem azért írom. Csak ugye erősen fejlődő technológia... De basszus, azt is ember tervezte, ergo...
Szóval nem tom... Valahogy érdekesen, de szerintem picit rossz irányban alakulnak a dolgok, és nem látom a végét...
-
elisha
tag
Szomorú hír, főleg hogy 2007 óta... De nincs ebben semmi meglepő... Ember tervezte, ember feltörte... Ennyi. Csak az megbízható, ami az enyém, egyes szám egyes személy... A net pedig ugye nem ilyen. Szóval, ...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest