Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
mi a különbség egy ddos meg egy valamilyen okból egy időpillanatban felmerülő nagy igény között? hint: semmi.
pl. választási eredmények, felvételi eredmények, stb. stb.
vagy ha natolt hálózaton lógsz, mint pl. egyes mobilszolgáltatók (voltak) régen, akkor a nat szerverekről pár címről bődületes lekérdezés érkezhet, ami legális.egyébként meg túlterhelés ellen van védelem, de mindegy. csak soha nem fogod megtudni, hogy túlterhelés ellen vagy túlterheléses támadás ellen kellett védekezned.
én mindig azt látom, amikor alap internetes protokollokat szidnak, hogy valakik már megint át akarják venni a hatalmat és/vagy új terméket akarnak rákényszeríteni másokra. mert szakmai indokokat soha nem tudtak még felhozni, hogy miért is kellene akár az smtp-t, akár a http-t lecserélni. azért változtassanak a http-n, mert pár apacs programozó nem gondolta végig az implementációját? én vagy az apacs programozó álláspontját vagy az üléspontját változtatnám meg ilyenkor.
-
elisha
tag
Teljes mértékben egyetértek veled... Igazából, engem csak a gondolat zavar...
Az egyik oldal, a folyamatos (szoftver, hardver, hálózat, mindegy) feltörésen, úgymond "hibakeresésen" ügyködik; a másik oldal pedig nem kevés munkát fektet, ennek megoldásán, levédésén...Mi lenne, HA EGYSZER elérnénk, hogy ez a kettő találkozik... Szerintem már nem itt tartanánk, hanem jóval előrébb... Minden...
Tudom, ébredjek fel
De, mint gondolat...
Évek óta olvasom ezt az oldalt (is)... Ma már szinte minden csak arról szól, hogy mit törtek fel, és azt hogy, de emiatt ugye milyen új védelme(ke)t alkottak (ami persze megint csak eszi az erőforrásokat, gondolok itt a saját gépeinkre is), lassan ahhoz is külön felhő kell hogy mások felhőitől megvédjen... Félreértés ne essék, nincs bajom a felhővel sem, nem azért írom. Csak ugye erősen fejlődő technológia... De basszus, azt is ember tervezte, ergo...
Szóval nem tom... Valahogy érdekesen, de szerintem picit rossz irányban alakulnak a dolgok, és nem látom a végét...
-
balco
aktív tag
A címet máshogy is lehet értelmezni!
Magyarul könnyebb feltörni! -
elisha
tag
Szomorú hír, főleg hogy 2007 óta... De nincs ebben semmi meglepő... Ember tervezte, ember feltörte... Ennyi. Csak az megbízható, ami az enyém, egyes szám egyes személy... A net pedig ugye nem ilyen. Szóval, ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest