Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
mi a különbség egy ddos meg egy valamilyen okból egy időpillanatban felmerülő nagy igény között? hint: semmi.
pl. választási eredmények, felvételi eredmények, stb. stb.
vagy ha natolt hálózaton lógsz, mint pl. egyes mobilszolgáltatók (voltak) régen, akkor a nat szerverekről pár címről bődületes lekérdezés érkezhet, ami legális.egyébként meg túlterhelés ellen van védelem, de mindegy. csak soha nem fogod megtudni, hogy túlterhelés ellen vagy túlterheléses támadás ellen kellett védekezned.
én mindig azt látom, amikor alap internetes protokollokat szidnak, hogy valakik már megint át akarják venni a hatalmat és/vagy új terméket akarnak rákényszeríteni másokra. mert szakmai indokokat soha nem tudtak még felhozni, hogy miért is kellene akár az smtp-t, akár a http-t lecserélni. azért változtassanak a http-n, mert pár apacs programozó nem gondolta végig az implementációját? én vagy az apacs programozó álláspontját vagy az üléspontját változtatnám meg ilyenkor.
-
elisha
tag
Teljes mértékben egyetértek veled... Igazából, engem csak a gondolat zavar...
Az egyik oldal, a folyamatos (szoftver, hardver, hálózat, mindegy) feltörésen, úgymond "hibakeresésen" ügyködik; a másik oldal pedig nem kevés munkát fektet, ennek megoldásán, levédésén...Mi lenne, HA EGYSZER elérnénk, hogy ez a kettő találkozik... Szerintem már nem itt tartanánk, hanem jóval előrébb... Minden...
Tudom, ébredjek fel
De, mint gondolat...
Évek óta olvasom ezt az oldalt (is)... Ma már szinte minden csak arról szól, hogy mit törtek fel, és azt hogy, de emiatt ugye milyen új védelme(ke)t alkottak (ami persze megint csak eszi az erőforrásokat, gondolok itt a saját gépeinkre is), lassan ahhoz is külön felhő kell hogy mások felhőitől megvédjen... Félreértés ne essék, nincs bajom a felhővel sem, nem azért írom. Csak ugye erősen fejlődő technológia... De basszus, azt is ember tervezte, ergo...
Szóval nem tom... Valahogy érdekesen, de szerintem picit rossz irányban alakulnak a dolgok, és nem látom a végét...
-
balco
aktív tag
A címet máshogy is lehet értelmezni!
Magyarul könnyebb feltörni! -
elisha
tag
Szomorú hír, főleg hogy 2007 óta... De nincs ebben semmi meglepő... Ember tervezte, ember feltörte... Ennyi. Csak az megbízható, ami az enyém, egyes szám egyes személy... A net pedig ugye nem ilyen. Szóval, ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!