Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elisha
tag
Teljes mértékben egyetértek veled... Igazából, engem csak a gondolat zavar...
Az egyik oldal, a folyamatos (szoftver, hardver, hálózat, mindegy) feltörésen, úgymond "hibakeresésen" ügyködik; a másik oldal pedig nem kevés munkát fektet, ennek megoldásán, levédésén...Mi lenne, HA EGYSZER elérnénk, hogy ez a kettő találkozik... Szerintem már nem itt tartanánk, hanem jóval előrébb... Minden...
Tudom, ébredjek fel
De, mint gondolat...
Évek óta olvasom ezt az oldalt (is)... Ma már szinte minden csak arról szól, hogy mit törtek fel, és azt hogy, de emiatt ugye milyen új védelme(ke)t alkottak (ami persze megint csak eszi az erőforrásokat, gondolok itt a saját gépeinkre is), lassan ahhoz is külön felhő kell hogy mások felhőitől megvédjen... Félreértés ne essék, nincs bajom a felhővel sem, nem azért írom. Csak ugye erősen fejlődő technológia... De basszus, azt is ember tervezte, ergo...
Szóval nem tom... Valahogy érdekesen, de szerintem picit rossz irányban alakulnak a dolgok, és nem látom a végét...
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest