Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• elisha

tag

válasz dajkopali #3 üzenetére

Teljes mértékben egyetértek veled... Igazából, engem csak a gondolat zavar...
    Az egyik oldal, a folyamatos (szoftver, hardver, hálózat, mindegy) feltörésen, úgymond "hibakeresésen" ügyködik; a másik oldal pedig nem kevés munkát fektet, ennek megoldásán, levédésén...

Mi lenne, HA EGYSZER elérnénk, hogy ez a kettő találkozik... Szerintem már nem itt tartanánk, hanem jóval előrébb... Minden... :)

Tudom, ébredjek fel :D De, mint gondolat...

Évek óta olvasom ezt az oldalt (is)... Ma már szinte minden csak arról szól, hogy mit törtek fel, és azt hogy, de emiatt ugye milyen új védelme(ke)t alkottak (ami persze megint csak eszi az erőforrásokat, gondolok itt a saját gépeinkre is), lassan ahhoz is külön felhő kell hogy mások felhőitől megvédjen... Félreértés ne essék, nincs bajom a felhővel sem, nem azért írom. Csak ugye erősen fejlődő technológia... De basszus, azt is ember tervezte, ergo...

Szóval nem tom... Valahogy érdekesen, de szerintem picit rossz irányban alakulnak a dolgok, és nem látom a végét...

Új hozzászólás Aktív témák