Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Hja értem, azt gondolod, hogy a tervezési hiba az csak véletlen lehet...
Nem, egy hiba lehet véletlen meg szándékos is.Én annyit írtam, hogy teljesen mindegy, hogy ez szándékos vagy véletlen, ettől még hiba. Tervezési hiba.
Bici
Elsőre le akartam írni azt a példát, hogy minek számít az, ha tervezek egy ZSEBLÁMPÁT, ami nem ad ki fényt? Specifikációnak 100%-n megfelelve egy rossz zseblámpa lesz (rosszul megtervezett). Ez a termék-tervezési hiba. Lehet rövidre lehetett volna zárni a beszélgetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xbox Ultimate előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest