- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
Úgy tudtam csak 1.2-es dp került rájuk, de lényegtelen a korábbi szériák tuti nem támogatják így kár azon rugózni.Ha meg nincs hitelesítve, akkor ugyanott vagyunk, ahol a part szakad, gondolom nem véletlen maradt el ez a hitelesítés, lehet volt valami gond és könnyebb volt csak 1.2-n hagyni.
-
nexplo
őstag
Köszönöm így érthetőbb. Én azon lepődtem meg hogy az NV sokkal sokkal drágábban prezentálja ezt mint az AMD. 24 colos LED Samsung freesync monitort már 40 körül kapni újonnan. Ugyanez zöld oldalon hát nem kicsit több, szerintem 100-tól indulhat kb. Bár ez belépő szint de mégis hatalmas az árkülönbözet. AMD-nél pedig nem nagyon hallottam ezt hogy nagy gubanc lett volna vele. De mint mondtam nem hozzáértő inkább laikus felhasználóként mondom ezt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest