- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Modulos? Ez a "prémium" G-Sync új neve lett?

Oké hogy a hibák jórészt Win10 verzióhoz is köthetőek, de egy prémium árú, már nyíltan prémiumnak is nevezett, és aktív forgalmazásban lévő terméktől szerintem tök jogos elvárás volt már akkor is, hogy normális terméktámogatása legyen, és "utána húzzák" az operációs rendszer, vagy akár a piac bármelyik elemének változásának.
Erre semmi hajlandóságot nem mutattak, szerintem most sem tervezett javítások történhettek, csak simán hozzányúltak a driver ezen részéhez a FreeSync támogatás okán, és akkor vehették észre azt amiről néhány user már bő fél évvel előtte beszélt nekik...Nem volt egyébként annyira egyéni a problémám, mert nem minden játék tud exkluzív fullscreen futni, akkor sem ha arra állítod, Win10 hajlamos oda "hazudni" nekik egy olyan felületet ami igazából csak egy borderless window. Ha meg szándékosan utóbbi opcióval, tehát borderless window-ban játszottál, akkor még több játékot érintettek a problémák.
Ezeken javítottak valamennyit, pl. nem egy játéknál maga az egér kurzor megmozdulása képes volt kibillenteni a monitor frissítését és a játékbeli fps-t a szinkronból. Ilyeneket úgy tűnik már nem csinál, összességében mikrolaggolni is kevesebbet látom, de nagyon sok időt nem szántam még a tesztelésére.Nálam eddig az a tapasztalat hogy a "FreeSync driverrel" érezhetően jobb lett a G-Sync implementáció is, sőt a másodlagos monitoromat sem kell már kikapcsolnom ha egyáltalán bármi módon használni szeretném a G-Sync-et. Ez lehet részben szerencse is, engem ez az új másodlagos monitoros bug amit fentebb részleteztek pont nem érint. Akinél nem jön elő, annak sztem mindenképpen jobb az új driver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Google Pixel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Windforce OC 12G 2 év Garancia
- Asus RTX 4070 SUPER Dual OC, 2 év bolti garival
- Zotac Geforce GTX 1060 6GB AMP EDITION
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest