Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
Sajnos nem találtam meg, volt egy aranyos blogposzt a javascriptes agyf*szokról sűrítve, most csak erre futotta

Látszik, hogy a szerző, még az alapvető clean codinggal, vagy a változók scope-jaival sem nagyon van tisztában
Átlagos magát fejlesztőnek képzelő Pistike?Azt nem értem, hogy ezzel mit szeretnél igazolni. Hogy a JS gáz? Ez max arra utal csak, hogy alacsony a kerítés.
Arra is. -
Béééla
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Ez az anomália abból fakad, hogy a + operátor összeadást és stringösszefűzést is végez, és mivel a javascript gyengén típusos nyelv, ezért az operátor viselkedése sokszor kiszámíthatatlan.
Igen, puskát adni a csecsemőnek
És pont ezért kényelmetlen mert nem azt kapod amit ösztönösen várnál.Nincs ebben semmi megfejthetetlen, ismerni kell a nyelvet, amit használsz.
Attól még hogy ismeri az ember, felesleges gödrök vannak amikbe bele lehet esni. -
Béééla
őstag
válasz
OKalman02
üzenetére
Nem véletlenül írtam hogy egy nyelv és nem a PHP. A webes szutyoktól próbálok a lehető legtávolabb maradni, jó nekem a vasat idomítani.

nem is tudom hirtelen mihez hasonlítani szalonképesen
A dzsuvaszkript elég szalonképes?
@fordfairlane
Úristen! Mi ez a pusztító alpáriság? Metódusban deklarált változót akar használni a metóduson kívül?
A bánatba, ezt észre se vettem
Csak ez tűnt az első "használható" javascript + operátor-mizériás kérdésnek.A PHP-nek és a Javascriptnek van pár nagyon komoly hibája vagy hiányossága, ami benne ragadt a nyelvben, és ami sok fejlesztőt arra bátorít, hogy szemetet (értsd: nehezen karbantartható kódot) gyártson.
Így válik szét a nagybetűs, profi Fejlesztő és a taknyoló webgányer Pistike. -
Béééla
őstag
válasz
OKalman02
üzenetére
Persze, és az öreg motoros fejlesztő a hülye és nem elég fiatalos meg outofthebox gondolkodású ha egy nyelv ilyenekkel szivatja.
-
Béééla
őstag
válasz
fallenrize
üzenetére
Ha-ha, nagyon vitzes. Kifejthetnéd.
-
Béééla
őstag
Akkor segíts nekem kérlek, mert én teljesen értetlenül állok ez előtt a Python hype előtt.
Gyorsan lehet benne taknyolni és valamilyen eredményre jutni
És sok "fejlesztőnek" elég az ha elindul és csak minden harmadik futásra nem fagy ki.
Tény hogy irdatlan sok lib van hozzá és anno pokemon go-s bejárót én is Pythonban dobtam össze, de csak azért mert ahhoz volt "API". Kb. semmihez se választanám soha magamtól.
Aztán a sok lib annyira jól van megírva hogy egyik-másik települ is ha úgy tartja úri kedve.És lehet hogy a "C nyelvek" zuhannak, de szerintem csak azért mert ezek a gyors "eredményt" felmutató nyelvecskék a gyorsan szaporodó hobbisták kedvencei. Egy OS-t vagy drivert sose fogsz Rubyban vagy perlben megírni, hiába jók a maguk területén.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VPN topic
- Villanyszerelés
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(étvágya az van)