- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achar
tag
Yup.
Versenyzős, hack & slash és akció játékok jobban mennek konzolon(pl witcher, tomb raider), a mai napig nem tudom megszokni a shooter-t. BF, Call of duty, PUBG, például pc-n jobb is, meg a variálható perifériák miatt is (súlyozható, állítható, programozható egér, villogós rgb mechanikus billentyűzet). -
Achar
tag
mikor megláttam a felsorolásban, hogy az összes platformot felsorolták már láttam lelki szemeim előtt, hogy vérben fürödve ütik majd be, hogy há' mer mé' az ikszbox meg géming akkor mér a pécé van elől a felsorolásba
szerintem mint géming létforma, már leváltja a tv előtt tespedős létformát, mindennapi tevékenység (már ahol), és néha tartalmasabb is, jobb kikapcsolódás, köszi a cikket, nekem xbox is van meg pécé.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Összefoglaló azoknak, akik most kezdenének játszani, és szeretnék felmérni a lehetőségeket.
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest