Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Nem tudom. Engem sosem zavar a képtörés, mert nem veszem észre AMD-vel, pedig nincs bekapcsolva az Enhanced Sync meg semmilyen Sync és sima 60Hz-es monitorom van. Ha jól tudom a képtörés akkor feltűnő, ha mondjuk 60 Hz esetén 70-80fps körül vagy, de nálam 60Hz-en 100-120fps vagy fölötte semmit sem veszek észre. Most vagy a képernyő tetején / alján van a törés és azért vagy nem tudom, de az biztos, hogy egy TV esetén ha bekapcsoljuk az interpolációt már alacsony szinten, akkor észreveszem a képbeli töréseket / akadásokat és képhibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest