Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem pont, hogy fordítva tűnik a dolog, ők ragaszkodnak foggal-körömmel a sajátjukhoz. Nem hinném, hogy tisztában lennének a dolgokkal olyan vélemények megfogalmazása után, hogy egy m4/3 nem rosszabb képminőségű, mint egy nagyobb szenzorú gép.
Ez az egész onnan indult, hogy megfogalmaztam egy véleményt, miszerint _szerintem_ nem sok létjogosultsága van ezeknek a gépeknek, erre akik ilyet használnak, mind nekem ugranak, mintha személyes sértésnek vennék a véleményem.
-
törölt tag
Tudsz esetleg statisztikával szolgálni, ha ennyire otthon vagy ebben a témában?
Azért az sem mindegy, hogy azt a bizonyos üveget mi elé tekered: egy légypiszokra kell ugyanazt a felbontóképességet tudni mint másfél légypiszokra... Felőlem legyen kicsi a cmos, hogy kisebb gépet lehessen köré gyártani, de akkor ne legyen 100 megapixeles. -
adnoctum18
senior tag
Ebben teljesen igazad van.
Érdemes tanulmányozni a különbségeket itt (EP1L, EP2, PANA GF1.)
Ha jó lesz az AF, nekem szinte tökéletes gép lesz.
Hunter2: Beolvadt a PH-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen! Acer Nitro 5
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest