Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mini-ITX
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
Új hozzászólás Aktív témák
-
all6atos
tag
Hát alapvetően én nem láttam rá egyértelmű utalást arra, hogy csak így lehet őket gerjeszteni, volt vmi kép ahol "simán" csak feszt kapott az összeállítás, kb gondolom úgy, mint egy LED.
Egyébként miért lenne zavaró a Gauss-os spektrumja? Vagy fordítva, miért lenne jobb a négyszöges..?? A Gauss mindig természetesebb nem?

Ez a kék LED-es dolog szerintem csak a gyors beüzemeléshez kellett. Jelenleg ez van, de később simán lesz rendes QLED ha így tetszik
.Persze betegbe nem lehet áramot vezetni, főleg nem célzottan. Oda jól jöhet a fotonos megoldás. El tudom képzelni, hogy pl valahogy megbuherálják a csomagolást, így beeszik belőle pl. a tumor, majd besugározzák adott frekin a beteget, a QDot pedig a sejt számára káros sugárzást bocsát ki. Ha erre lehetőség lenne (márpedig olvastam ilyet is) az elég drámai eredményeket hozna a gyógyításban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Bitcoin topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE
- LENOVO ThinkPad T460s,14",FHD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MacBook Pro M1 512 GB SSD, 16 GB RAM kitűnő állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Eladó egy teljesen újszerű állapotú,hibátlan Asus ROG Destrier Ergo gamerszék! Ergonómiai kialakítá
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest