Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BladeT
csendes tag
sztem az eee 1000et eltalálta az asus, legalábbis nekem nagyon bejön, még augusztusban vettem is egyet, egyedül az ssd-t hiányolom belőle, de hamarosan elérhetővé válik mo-n az ssd-s verzió is.
-
GeGexx
aktív tag
Hmm ez a flash tároló kedvemre van pláne ha lehetne kapni kicsit nagyobb tárhellyel... teszem azt pl 30-40 giga...
-
simonzé
addikt
Kis türelmet Feleim. Jön már a felmentő sereg
-
WD40
aktív tag
Ez a 110ezer forintos Eee Pc már nem az aminek indult hanem: Expensive, expensive, expensive...
-
Misi 007
őstag
Jók ezek az Eee PC-k márcsak egy DVD meghajtót hiányolok belőlük és perfect is lenne!
Persze akinek van külsője annak no problem -
törölt tag
végre lesz hybrid power
azért megvárom hogy a teszek mit mutatnak fogyasztásra, és akkor lehet hogy elgondolkozok valami ilyesmi alpon, meg egy szebb amd procin
-
tlac
nagyúr
Csupán egy ezressel drágább a Gigabyte GeForce 9800 GT-je, mely lényegében egy 65 nm-es helyett 55 nm-es csíkszélességgel készülő G92 GPU-s GeForce 8800 GT Hybrid Power-támogatással.
erre van hiteles információ, hogy ezek tényleg 55nm-esek?
szerintem ezek 65-ösök még, a giga szerint is (65nm Process Technology) -
Speed®
titán
AMDnek nincs szüksége ilyen marketingszarságokra, hogy rommáverjék az nVs karikat ár\érték arányban ;) A HD3850em 2Dben 300Mhz\1Vra visszaveszi magát, minek kéne IGPt használnom helyette? Vegyél nyugodtan új néven kiadott 8800GTt drágábban, egyel több vagy kevesebb aki bedől az nV gépezetnek, oly mindegy..
-
Typhoon47
senior tag
Wow, az az OCZ pendrive nagyon szemezik velem^^
-
Typhoon47
senior tag
válasz
antikomcsi #21 üzenetére
ne is mond
-
-
CaPable
csendes tag
Már több hete kapható Mo-on is az eee 1000. Én is már szintén több hete árulom...
eeePC -
anulu
félisten
szepen alakulnak a VGA arak
a bajom ossz annyi, h ezek mellett mar bagoert sem tudom a 8800GTX-em eladni, ha ugy alakulna, hogy cserelek.
-
szgombos
csendes tag
Az AMD még csak nem is álmodik HibridPower féle szolgáltatásokról. Már alig várom, hogy lemenjenek a 9800gt árak és egy 8200-as lappal meglesz az új HTPC ami csendes lesz filmnézéskor és ha kell 720p-ben tolhatom a Colin McRaet egy 82 centis tévén
-
Tyberius
aktív tag
Hehe, kicsi a világ... én pár hete futottam össze egy kamu kínai N95 8GB telóval, aminek dettó ugyanilyen volt a menüje. (Vicces volt, kameraablak körül a Carl Zeiss felirat, meg 5 megapixel, aztán egy gombostűfejnyi VGA kamera volt alatta
)
Mellesleg a kütyü maga is emlékeztet egy Nokia telefonra, a 3250-re. Még a tükrös műanyag borzadály is stimmel.Más: Mi lesz így veled, Nvidia? Nekem a TNT2 óta mindig is Nvidia kártyám volt, nem is olyan régen még 9600GT-t akartam venni, most már ez egyre kevésbé valószínűbb... inkább megvárom, hogy ennek az ATi-üdvöskének az ára lemenjen 30 alá.
-
válasz
Komplikato #10 üzenetére
Oké, egészségedre!
-
Keem1
veterán
Eee 1000: végre
El se hittem, hogy tényleg itt lesz aug-ra. De mégis. A hét legjobb híre
-
E-Maxx
tag
MO ennyire nem lehet tetű lassú.
Külföldön több helyen is saját szememmel teszteltem, láttam, hogy 260 euróért dobálják az acer minijét.Ez volt több mint 2 héttel ezelőtt.
Ott volt egy halom belőle, legalább 2-3 raklapnyi, ide miért nem jutott még mindig el??? -
lsc
nagyúr
A 4xxx topicban több lehetőség is van , a kereső ingyen segít .
-
Komplikato
veterán
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
65W-os Phenom 9150e rulez!
-
.mf
veterán
Ahogy speedr is mondja, az xml-profil átírásával lehet a ventit szabályozni. 22-ről 35%-ra emeltem, még így is elég halk, de kb 15-20C-kal csökkent a hőmérséklete. 35-től pedig még bőven lehet emelni, ha valaki jobb hűtést akar. A Catalyst 8.8-ban érkezik a javított Powerplay, amivel az idle órajelet, feszültséget és hőmérsékletet csökkentik.
A héten 31k alatt vettem a HD4850-em, ami állításoddal ellentétben a játékok többségében veri a 9800GTX+-t, ami még mindig drágább.Amúgy én sem értem, hogy miért állítottak be ilyen alacsony fordulatszámot a ventinek. Volt már 6800-asom és 7900GS-em is, azoknak ám volt hangja, de ez még 35%-on is elég halk, az 5-7V-on járatott 12V-os ventik felett épp, hogy kicsit kihallatszik.
-
Speed®
titán
Sokan képzavarban vannak a 4850el kapcsolatban..nem azért melegedik, mert ordenáré mód fűt\fogyaszt. Szimplán kuka a hűtője, ill. a szabályzása.
De már van rá megoldás azoknak akik nem lusták utánajárni, CCC\XMLátírás.
Ha erre nem vevő a vevő, akkor 3rd party hűtővel (Chilla) is 40kból kijön a 4850.A 9800GTX+, ami szerinted azonos vele, nem fogyaszt kevesebbet, sőt, mivel a jelenlegi karik még kivétel nélkül 65nmes OCzott verziókm pláne nem. Az ára pedig igen messze áll attól, hogy a 4850el konkurálhasson..
Arról nem is beszélve, hogy mit nyújt a toldozott foltozott G92b a pénzünkért.. -
nádasi
tag
Nemrégiben a kezembe került egy szörnyen silány IPod nano2 klón. Teljesen ilyen színvilágú és piktogramokkal rendelkező menüje volt, mint ennek a Modecom lejátszónak.
Az ára a nyújtott szolgáltatáshoz képest nagyon kevés, valahol pedig biztos spóroltak. Persze azok után, hogy nincs "user EQ settings", kár bármiről is beszélnünk... -
ADAM1337
nagyúr
A hírből csak az maradt ki, hogy hiába veszünk hd 4850-et 35k-ért, ha annak a hűtését gyakorlatilag egyből kénytelenek vagyunk lecserélni
, míg a 9800gtx+ teljesítményben azonos vele, és az 55nm-en történő gyártása miatt nem is termel annyi hőt, és a duplaslotos hűtése elég jó munkát végez.
Azért illet volna az ati újdonságait ellátni hozzájuk méltó hűtéssel.
Habár lehet ezzel is próbálták belőni az árát, és ezzel gondolták lefaragják.. -
elit_hun
őstag
Jövőre majd talán beruházok egy ilyen mini notira, ha lemegy az ára 70-80 körülire
-
Skizz
addikt
Az OCZ pendriveok nagyon tetszenek, ilyen áron.
-
JoeYi
őstag
kiváncsi lennék mennyit esett nvidia részesedése a pár hónappal ezelőttihez képest
-
A legmeglepőbb adat a számomra, a heti körképben, az az, hogy egy viszonylag új lapba, 95W-ig választhatunk procit?
Az XFX kizárja, hogy valaki egy nagyobb X2-t használjon akár. Mostanra elég kedvező ára lett a 6000-6400+ prociknak. Ez még sokaknak elég lenne. Még az asrock is 140W-os proci támogatással rukkolt elő, akkor ez a 95W most frankó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Eee PC 1000H érkezése és egyéb hardveres érdekességek mellett egy Mode Com MP3-lejátszót is bemutatunk.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kedvenc zene a mai napra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest