Hirdetés
- Milyen videókártyát?
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - Mini PC
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Milyen joysticket vegyek?
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Milyen processzort vegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

azopi74
addikt
válasz

Parallaxis

üzenetére
						"Nem fogod a combodra fektetni, mert akkor kényelmetlenül le kell görnyedned hozzá, ha meg hátradőlsz és kitámasztva teszed ugyanoda (ahogy a Surface-t tudod használni a kitámasztójával), akkor fél óra múlva kiesik a szemed, mert túl messze lesz az olvasáshoz.
Lehet, hogy most újdonságként fog hatni, de ha olvasol, akkor egy tabletet pont úgy fogsz, ahogy egy könyvet"
Lehet, hogy most ez újdonságként fog hatni számodra, de az megvan neked, hogy egy Surface 3 Pro-t is lehet pontosan úgy fogni, mint egy könyvet?

Ami meg a szemkiesést illeti: én ugyan szerencsés vagyok ebből a szempontból, jó géneket örököltem, így esetemben zéró a dioptria (tudom, ez nem általános, a túlnyomó többségnek van legalább egy 0,25-ös dioptriája valamilyen irányba)
De akkor is: mire alapozod, hogy mindenki vaksi? Ugyanis aki egy általánosan jellemző módon ölben - a szemtől kábé 15 inchre - tartott, 12 inch átójú kijelzőn nem tudja kiolvasni a karaktereket, annak komoly látási problémái lehetnek, de erről nem a végeszköz tehet. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Milyen videókártyát?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Lexus, Toyota topik
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - Delphi programozás
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - Tőzsde és gazdaság
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - További aktív témák...

- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
 - Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
 - Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
 - iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
 - Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával

- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 94% Akkumulátor
 - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
 - Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
 - HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest