Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
Parallaxis #336 üzenetére
"Nem fogod a combodra fektetni, mert akkor kényelmetlenül le kell görnyedned hozzá, ha meg hátradőlsz és kitámasztva teszed ugyanoda (ahogy a Surface-t tudod használni a kitámasztójával), akkor fél óra múlva kiesik a szemed, mert túl messze lesz az olvasáshoz.
Lehet, hogy most újdonságként fog hatni, de ha olvasol, akkor egy tabletet pont úgy fogsz, ahogy egy könyvet"Lehet, hogy most ez újdonságként fog hatni számodra, de az megvan neked, hogy egy Surface 3 Pro-t is lehet pontosan úgy fogni, mint egy könyvet?
Ami meg a szemkiesést illeti: én ugyan szerencsés vagyok ebből a szempontból, jó géneket örököltem, így esetemben zéró a dioptria (tudom, ez nem általános, a túlnyomó többségnek van legalább egy 0,25-ös dioptriája valamilyen irányba)
De akkor is: mire alapozod, hogy mindenki vaksi? Ugyanis aki egy általánosan jellemző módon ölben - a szemtől kábé 15 inchre - tartott, 12 inch átójú kijelzőn nem tudja kiolvasni a karaktereket, annak komoly látási problémái lehetnek, de erről nem a végeszköz tehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ipad mini 5 Gold 256GB WiFi szép megkímélt
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest