Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaba.hu
csendes tag
Ha megnézzük milyen noteszgépet lehet vásárolni a 250e-300e forintos sávban ahonnan a Surface 3 indul, nekem nem tűnik jó vételnek. A méretén kívül szinte nincs egyetlen egy előnye sem. Ráadásul a nagy felbontású kijelző és a Lassú GPU összepárosítva egy hatalmas hátrány.
Még hogy egy szög a notebookok koporsójába, pfff...
Kicsit ízlés kérdése, de ki választana egy 1549$-os i7-es Surface 3 Prót egy 1899$-os Dell XPS 15 ellenében? (15", 3.200x1.800, Intel Core i7-4702HQ, Nvidia 750M, stb)
-
garambe
tag
válasz
Vitamincsiga #96 üzenetére
Nem értem, hogy miért hozza fel mindenki azt, hogy nem néma, meg ventilátor így meg úgy.... Lassan 4 hónapja van meg az első gen Surface Pro és mikor aksiról megy sose zúg fel a venti, pedig próbaként egy csomót catiáztam vele.
Hálózatról használva persze megy a venti, de aksiról nálam még nem ment. -
Speeedfire
félisten
Emberi áron lenne, már le is csapnék rá. Egyre jobban bejönnek ezek az M$ gépek.
Szerencsére jön fel az M$ és a gagyi android legalább kap egy kis ellenfelet.
-
LordX
veterán
válasz
tothmaxy182 #92 üzenetére
Én konkrétan 13 colos gépet használok, programozásra, irodában "dokkolóval" (=bedugom a HDMI-t és az USB hubot) normális monitoron, billentyűzeten, a repülőn meg összedobtam a PPT-t + példakódokat a másnapi előadáshoz. És ahogy beszélgettem, kb. mindenki ezt csinálta a konferencián, a helyieket kivéve..
Ne a magyarországi körülményekből indulj ki, nem is erre a piacra találták ki ezt.. A tengerentúlon kicsit több ember dolgozik utazás közben.
-
Vitamincsiga
tag
"Mellesleg megoldották, hogy miközben használjuk a tollat, csuklónkat is a kijelzőre helyezhessük a könnyebb használat érdekében, ez nem fog "bezavarni" a működésbe."
Alap!
Van digitalizálótáblám. Ég és föld a különbség a grafikus munkáknál a toll és az egér között! Egy táblagép a fenti funkció nélkül nem is az...
Ezt szuperül csinálták"A három darab USB 3.0-s és két USB 2.0-s portot, valamint Ethernetet és hangcsatlakozó, valamint 4K-s monitor meghajtására alkalmas mini DisplayPortot is tartalmazó kiegészítő ugyanis 200 dollárba fog kerülni."
Zsákutca
Miért ne lehetne ez az egyetlen gépem? Van ezekben is bőven kakaó! Viszem mindenhova, ahol pedig van +20" rákötöm?
De semmi vész! amire a Win9 elterjed, ez is alapfelszereltség lesz"Emellett arról sem szabad elfeledkezni, hogy a hardveres alapokat továbbra is az Intel Core architektúra adja, egészen pontosan Core i3, i5 és i7 processzorok, tehát az aktív hűtés továbbra is része az összeállításnak."
Gyorsan kellett valamit prezentálni...
A 4-es verzióba remélhetőleg az AMD Puma+ architektúrája fog kerülni - 5-10W TDP! De ha nem, akkor a konkurenciáéba...
Egy tablet, ami nem néma"Mindez nem véletlen, ahogyan az említett 3:2 képarány sem, ugyanis ezen a ponton találkozik a két koncepció: a vállalat azt szerette volna, ha a Surface egy valódi noteszt is képes lenne helyettesíteni."
Már csak egy lépés a tökély
Ha a fentieket komolyan veszik, akkor az A6-os - A3-as mérettartományt, akár 6-8 lépcsőben, de lefedik! Ez ~7-20" jelentene.
Aki e-könyveket olvas, vagy ekkora "zsebe", annak az A6-os méret is elég. /Természetesen a fentiek szerint majdan rádughatja a DP 2.0-on a 65"-os UHD-ra is/ Egy iskolásnak - egy boldogabb oktatási rendszerben - 1 db A4-es is elég lenne a sok könyv és füzet helyet! Egy grafikus pedig pont az ellentétének - vagy akár egy A2-es 60x40-esnek; 30"!! - örülne igazán.
Sokfélék vagyunk, sokféle igényekkel, nem a 10" vs. 12"-on és a FHD vs. +FHD-n kell rágódniSzóval a cucc zsír, de a továbbgondolása erősen javallott.
Ja! És legyen "ócsóbb" -
emvy
félisten
válasz
tothmaxy182 #92 üzenetére
Programozashoz tud eleg lenni atmenetileg, kepet szerkeszteni megintcsak oke (foleg ez a 3:2 keparany).. en alapvetoen fejlesztek a gepen, es inkabb hordok magamnal egy 12" cuccot, amin itt-ott lehet dolgozni, es asztalnal meg dokkoloban van, minthogy egy 15"-os batarral szenvedjek. A 13" Macbook Pro es a 11" Air a fejlesztok egyik kedvenc gepe.
A vonaton Magyarorszagon nyilvan kevesen dolgoznak, reszben azert, mert a vonatozas szinvonala miatt inkabb a jobban kereso retegre nem jellemzo, hogy vonattal ingazna messzirol.
Erdemes megnezni pl. az IBM/Lenovo X szeria sikeret, az szinte kizarolag munkara szoktak vasarolni az emberek (otthonra netezni tul draga). Rengeteget eladtak belole, jellemzoen informatikusoknak es uzletembereknek egyebkent -- 12", pont arra hasznaljak, amire szerinted nem lehet: programozas, word, excel, adminisztracio.
-
Grga_Pitic
aktív tag
Inkább úgy fogalmaznék, hogy vannak olyan munkakörök, ahová nem elég a 12"-os kijelző.
Ha a helyeden ülsz, akkor mindegy a kijelző mérete, mert bármekkora monitort rá tudsz tenni, és meg van oldva a kérdés. Ha mozogsz, akkor pedig sokat számít a méret és a súly is.
A 14" alatti kijelzők nem azért nincsenek elterjedve, mert nem jók a legtöbb célra, hanem mert jóval drágábbak a 14-15"-os társaiknál.
Azt is vegyük figyelembe, hogy a legtöbb 15"-os notebooknak jóval kisebb a felbontása, ergó ezen a 12"-on akár nagyobb munkaterülettel is dolgozhatsz. -
-
tothmaxy182
őstag
Milyen munkához elég a 12 col? Ha valaki jegyzettömbbe gépel, akkor oké, elég. De ha már meg is akar formázni valamit (Word, Excel meg pláne, kinek jó ha 10x15 cellát lát csak), képet szerkeszteni, tervezni, programozni, akkor kevés. Tehát tippre úgy kb a munkák 95%-ában.
"rengetegen hasznalnak 12 colos szubnotit + dokkolót munkára"
Hát ezt kétlem, hogy olyan rengetegen használnák... Így bemondásos alapon nem nagyon tudok hinni ennek. Sokat vonatozom, de nem látok tömegesen a vonaton dolgozó embereket... Úgy csinálunk, mintha ez az utazás közbeni munka olyan nagyon mindennapos lenne, holott az embereknek elenyésző része kényszerül rá, hogy utazás közben is dolgozzon... A munkához meg elengedhetetlen egy billentyűzet. Akkor meg mi értelme ennek a koncepciónak?
Nem mondom, hogy abszolút nincs olyan réteg, amiről Te beszélsz, de azt azért ne higgyük már, hogy minden második ember ilyen. Elenyésző ez a szám."A tobbi resze a hsznek meg végképp abszurd"
Akkor cáfolj meg! -
oraihunter
aktív tag
Tetszik, szeretem.
-
emvy
félisten
válasz
tothmaxy182 #85 üzenetére
Munkára kicsi a 12 col? Fura, rengetegen hasznalnak 12 colos szubnotit + dokkolót munkára. Menetközben (repülőn, vonaton) dolgozni jobb, mint a semmire nem való 15" gépek.
A tobbi resze a hsznek meg végképp abszurd
-
tothmaxy182
őstag
Jó cucc, de csak egy játékszer... Notebook kiváltására alkalmatlan. Munkára kicsi a 12 col, tartalomfogyasztáshoz meg miért venne az ember egy ilyen drága holmit, amikor arra tökéletesen elég egy 70ezres Androidos gép is. Hurcoláshoz oké, de ha valami komolyabbat is kezdeni akarsz vele, akkor vinni kell a billentyűzetet is, akkor meg már miért ne notebook, amikből olcsóbban is kapni nagyobb teljesítményűt is. Aktív hűtés sem éppen egy előny.
Ha az ember egy notit szeretne vele kiváltani, ahhoz meg kell vennie a billentyűzetet is, gondolom valami tokot hozzá, stb, akkor meg már a csillagos égben van az ára egy azonos teljesítményű notihoz képest. Billentyűzettel meg mindennel együtt a mozgathatósága sem éppen a legjobb mondjuk egy ultrabookhoz viszonyítva.
Ha meg tablet helyett kell, akkor meg szimplán hülyeség. Drága, aktív hűtéses, feleslegesen bivaly a hardver... Nehezen tudom elképzelni azt a helyzetet amikor előnyös ez a konstrukció...
Amúgy dicséretesen összerakták... -
Ez a koncepció egy nagyon mély sebből vérzik, amitől sosem fog megszabadulni: durván fejnehéz, és emiatt kényelmetlenül rossz az egyensúlya.
-
szmissz
senior tag
"újdonság a képatloja, tehát szokni kell"
Szerintem azt nem lesz nehéz megszokni, hogy nem egy lőrést nézel... ezek a 16:9-es csík tabletek egyszerűen szarul használhatóak, nem erre van kitalálva a képarány, ahogy a notebookoknál is jobb lenne ez a 3:2, mint a mostani, filmnézésre optimális, de böngészésre, excelre klausztrofóbiás "szélesvásznú".
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
VaniliásRönk #48 üzenetére
Nem, a 15.6"-os semmire sem való, rém olcsó kategóriát szerintem a következő 20 évben nem lehet kiolni abból a vásárlói (direkt nem felhasználói) rétegből, akik azt veszik. Temetés lefujva.
Jo ez a kis tablet, de az arcedula tényleg vastag lett, ugy, hogy újdonság a képatloja, tehát szokni kell. Ezt így tényleg csak a kevesek fogjak venni, akiket megfogott és akiknek a pénzük eleve megvan rá. Szerintem. Én legalábbis nem erre fogok gyűjteni, pedig reménykedtem, hogy a következő surfacet tökéletes ütik és tökéletes lesz számomra, de valamiert ra feküdtek erre a jegyzetelos dologra. Ezzel szerintem egyértelműen a digitális bennszülött korúak előtti korosztálynak meg a kevésbé kockáknak cimezve.
-
Az a vicc, minap vettem egy Lenovo Yoga 2 13-at. Abban i5-4200 van, 8GB RAM, 500+16GB HSSD, tapis FullHD, tabletté hajtogatható, és 270k Ft. Ahhoz képest ez az ár kb. rablás. Oké, hogy inkább tablet, de akkor is. A felbontás meg túl sok
Ha olcsóbb lenne egy százassal (minimum) akkor tuti vétel lenne nagyon sok embernek. Így meg...
-
Rickazoid
addikt
Ilyen árral és kitámasztási igénnyel sehogy se látom egy notebookot (vagy ultrabookot, ha már drágáról beszélünk) hogyan is lehetne képes kiváltani, de hát valamit mondani kell, az "Itt az új tabletPC" lehet nem vonzaná a
legyeketsajtót. -
Fr3eWar
őstag
Ha iPad árban jönne akkor még hajlanék is a cserére.
De ez az árazás nekem magas.
500 dodó az alapmodellért esélyes lenne. Akkor még megérné amcsiból behozatni is. Mivel nálunk tuti marad még pár évig a $=€ árazás. -
Sanya
nagyúr
válasz
Oppenheimer #72 üzenetére
nemfeltétlen. csak keveseknek adatik meg, hogy egy ilyen géppel szaladgáljon, azzal a veszéllyel, hogy ellophatják tőle.
az én papír alapú jegyzeteim a kutyának nem kellettek, bárhol otthagyhattam
-
Oppenheimer
nagyúr
Egyetemre egy ilyen gep jegyzetelni, es alkalmazast fejleszteni kicsit overkill lenne mi?
-
Sanya
nagyúr
válasz
sunyijanika #69 üzenetére
A core i3 legalább 350.000 forint lesz (USD=EUR, 15%-os kisker árrés, +27%-os áfa)
a csúcsmodell kb 900.000 forint lesz a fenti képlet alapjánA tollat megkapjuk 22.000 forint környékén. A billencset 66.000 ft-ért
Már nem is tetszik annyira.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ne csak a telefonokhoz hasonlítsd, ahol a specifikáció háború ezeket a szörnyeket termelte ki. A megfizethető monitoroknál 23 inchen is csak a Full HD a jellemző felbontás. Igen ma elértük azt hogy a telefonodban hamarabb lesz 4k-s panel, mint az nagy méretű monitorodban vagy az óriás tévédben. Sőt láthatóan a mobilokba kerülő ARM-os gpu-k sokkal jobban kiszolgálják azt a felbontást, mint a PC-kben lévő APU-k és IGP-k. A retina macbook tulajok tömege panaszkodik arra, hogy az Intel legújabb processzoraival kiadott gépiek is láthatóan küzdenek azzal a felbontással és itt a bemutatón is azt lehetett látni, hogy kevés a vas ezalá a kijelző alá.
-
sunyijanika
tag
Vajon jut-e kis hazánkba is belőle mint az elődökből?
Kíváncsi lennék a hazai árazásra.. -
törölt tag
Nagyon tetszik, épp csak valami merev klavis cover kéne, így képek alapján ez nekem nem a type cover szintnek tűnik. Egy vaskosabb cover klavival, plusz akksival tökéletes lenne. Ha már toll, miért nem wacom? Lenovo, HTC képes volt már alkalmazni. Amúgy a Sony Duo-k ellenében érdekelne is.
-
turai_
tag
Nem lenne rossz kivaltani a tabletet plusz laptopot, foleg, hogy utazgatas kozben ertelmesen tudnam hasznositani az idot, mert a buszokon nem fer el a gep, kicsi a hely, marad a tab, azon meg programozzon, akinek ket anyja van (van egyaltalan IDE androidra?). Lehet, hogy majd beruhazok ra, vegulis 4 ora plusz naponta, visszahozna az arat.
Azert kemeny, ahogy beleeli magat a csavo a videonezesbe
Kicsit bugos lett a bemutato video.
-
-
Lambach
tag
Aktív hűtés? Kösz, kihagyom!
-
vicze
félisten
-
nbg
senior tag
Ohh, megvan mit vetetek legkozelebb a fonokommel laptop helyett - csak elotte ki kene probalom, hogy tudok e kenyelmesen dolgozni/gepelni a type coverrel, es hogy eleg e a kepatlo 14" helyett...
-
zone
őstag
Szeretnéd látni ezt is leírva? Tessék:
1920x1080 felbontás nagyon kell 6"-raFelesleges árnövelő tényezőnek tartom a full HD vagy nagyobb felbontást ilyen törpe kijelzőkre. Persze valamit fel kell mutatni, tessék, nőttek a számok, új termék, vegyétek.
(#59) Nova96
Arra próbáltam utalni, hogy akkor ugyanolyan vastag lenne, mint most, csak akkor nem világmegváltó tabletként árulnák, hanem egy átlagos ultrabook-ként. -
Nova96
őstag
Mi lenne egyébként, ha a kijelző mögötti hardvert áttennék a Type Cover mögé? Kisebb helyen elférne és stabilabb is lenne.
Végül is és ha leszeded a Type Cover-t, van egy képernyőd amivel nem mész semmire.
Nekem nagyon tetszik, az ára is rendben van csak nem az én pénztárcámnak.
i3-t megnézném.
-
azopi74
addikt
"2160x1440 felbontás nagyon kell 12"-ra."
Ezt mondod a QHD-s 5,5 inches (534 PPI-s) telefonok korában? Egyébként ez 214,5 PPI-t jelent, ami alig több, mint az előd Surface Pro 2. Összehasonlításképp: iPad Air: 264 PPI , Galaxy Note Pro 12.2: 247 PPI.
""a hangerősséget is sikerült 45%-kal megnövelni" - óriási kihívás lehetett"
Te biztos jól fel tudod mérni, hogy ez mekkora kihívás volt
"Mi lenne egyébként, ha a kijelző mögötti hardvert áttennék a Type Cover mögé? Kisebb helyen elférne és stabilabb is lenne."
Csak épp tabletként nem lenne használható (csak még erősebb kompromisszumokkal).
-
VIBO
őstag
Állat. Vaio Tapomat válthatná is
-
zone
őstag
2160x1440 felbontás nagyon kell 12"-ra.
"a hangerősséget is sikerült 45%-kal megnövelni" - óriási kihívás lehetett
"egy valódi noteszt is képes lenne helyettesíteni" - máris eldobtam a közel egy kilós noteszem!
"a touchpad felületének tapadását is csökkentették, mintegy 78 százalékkal" - remélem nem akarnak átverni és nem csak 77 százalékkal növeltékMi lenne egyébként, ha a kijelző mögötti hardvert áttennék a Type Cover mögé? Kisebb helyen elférne és stabilabb is lenne.
-
MrPetya19
addikt
Nem rossz. Örülök, hogy lett i3-as is, de ezzel a felbontással szerintem sok az i3. Ha kiadnának egy 2-t i3-al és ennek a támaszával jó kis multimediás mindenes gép lenne. Egyébként power cover miért nincs, nem mintha valaha is lenne európai kiosztással..
Szerintem maradok a Thinkpad Tablet 10-nél vagy ha lemegy a pro 2 ára hamarosan, akkor egy olyanra. -
Ati1979
veterán
Oké, hogy felbontást növelték, de kíváncsi vagyok az üzemidőre is. Remélem lesz legalább 8 óra.
Lehet, hogy az i3 lenne a legjobb, mivel a sebesség elég a fogyásztása meg kedvezőbb.
Amúgy annak örülök, hogy kijelző méretét növelték. A 10,6" kb semmire nem elég.
Hát ez már erősen notebook kategória szerintem.
Amúgy ez a thinkpad 10 sem lehet rossz. Kíváncsi vagyok mit tud ez a 4 magos atom a gyakorlatban.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Már megint eltemettük a notebookokat?
-
azopi74
addikt
válasz
gyurkikrisz #44 üzenetére
Biztos úgy gondolta, hogy ARM-os, de droiddal
-
ddekany
veterán
Ilyen kategóriás cuccban, aminél a teljesítményre is hajtanak, mi az oka a RAM-al való takarékosságnak? A legolcsóbb notebookok közt is már 4 GB szokott lenni, na jó még némi 2 GB-vel...
-
QwErTy42
addikt
Kövezzetek meg de nekem ez tetszik.
-
bbTamas77
aktív tag
Két szék közül a földre estek. Ez sem tablet sem notebook, se ennek, se annak nem jó.
Felesleges kacat, kár rá költeni, de ARM-s lenne akkor talán lehetne vele kezdeni valamit.
-
gghrtz
őstag
Ha pár év múlva tudnak ilyen teljesítménnyel passzív hűtéses cuccot csinálni, olyan akkuval ami kisebb, de nagyobb a kapacitása, tuti ilyet fogok venni, tablet+laptop+asztali gép kiváltására.
-
satz18
őstag
Számomra ez csalódás. Én egy Bay Trailes koncepciót vártam, a surface pro 3-al várhattak volna a Broadwell eljöveteléig, és akkor aktív hűtés sem kellett volna. Egy gyakorlatilag egy nagyobb méretű és felbontású variáns a tavalyi APU-val, amiből adódik az aktív hűtés is.
-
brumi1024
veterán
"erintesre is optimalizalt OS van rajta."
Khm, mondjuk inkább, hogy van az OS-ének érintésre optimalizált része. Próbáltam nagyon sok aktuális hibridet, de a rendes Desktopon mind ügyetlen. Ha már ez a hibridség a cél, akkor szerintem a Lenovo jobb úton jár a Yoga 2 Pro-val.
-
Pikkolo^^
addikt
Ezt nagyon eltalálta az MS.
-
emvy
félisten
válasz
Tigerclaw #29 üzenetére
> Ha annyira notebookot akarnak készíteni, miért nem azt készítenek.
Nem azt akartak kesziteni, hanem egy hibridet. Ez a gep nagyon mas, mint egy MBA, es inkabb tobb, mint kevesebb. Nagyobb felbontas, rendes digitizer (ilyen egyetlen Apple-eszkozon sincs), konnyebb, vekonyabb, es erintesre is optimalizalt OS van rajta.
Egyebkent egy vonaton/repulon mar a Surface 2 is teljesen oke volt a ketallasos kickstanddel, ez meg gondolom meginkabb jo lesz. Foleg ugy, hogy nyugodtan lekaphatod a billentyut, ha nincs ra szukseged. Olyan szemelyvonaton, amin kiesik a kezetbol egy Surface, ott inkabb elo se vedd, mert meg esetleg megszabaditanak tole
Ja, meg valami: ki az, aki inkabb 12"-os Samsung Galaxy Pro-t venne Surface 3 Pro helyett? Ugyanakkora kijelzo, csak a Surface full magnezium, dokkolhato, x86, es Core i van benne...
-
Tigerclaw
nagyúr
Most értem végére a "keynote" eventnek és van fejlődés, tagadhatatlan, de továbbra is van egy kicsi erőlködés. Ha annyira notebookot akarnak készíteni, miért nem azt készítenek. Amúgy használhatóságban tényleg nagyon közel kerültek az ultrabookokhoz és rengeteg tekintetben verik azokat, meg a tableteket is, de azért mégse ugyanaz. Spéci typecover ide, új kickstand oda, egy notebookot mégis sokkal bátrabban használnék ölben és sokkal stabilabb is lenne. (próbálnának utazni ezzel nálunk egy személyvonaton, ölben gépelve...hamar tesztelve lenne az ütésállóssága) Amúgy az hogy egy dobogón egy vastag szőnyegre le merte ejteni az még túl sokat nem jelent (de ebben mások se jobbak)
Egyébként azt kell mondjam, hogy iPad és Macbook Air tulajként, hogy ha nem lenne se ez, se az, akkor nagyon csábító lenne ez a Surface Pro 3 - legalábbis az olcsóbb modellek, mert 1500, meg 2000 dollárért kenjék a hajukra - de így akkor is felesleges lenne vennem, ha ingyen adnák.
Szóval jó, sokkal jobb mint az előd, rengeteg tekintetben jobbak mint a konkurencia, nagyon jó irányban haladnak csak szerintem ez piac már eléggé le lett rabolva és annyira nem olcsó, hogy akár az USA-ban tömegek váltsanak ultrabookról, tabletről erre. (nem beszélve azokról, akik az iOS-OSX-iTunes-ra már túl sok pénzt rááldoztak, értem ezen a rengeteg megvásárolt appot, szoftvert és digitális tartalmat.) Akinek még nincs se ez, se az, annak jó alternatíva lehet, bár kicsit lehúzásnak tűnik az a sok tartozék, meg a vastag árcédulák.
Ami tetszett, az a tollas bevitel, a rendes multitask, a nagy felbontású kijelző, a képarány, a rendes windows, az új kickstand (főleg hogy le lehet dönteni szépen), a súlya is nagyon jó 12 inches tablethez képest. Ami nem tetszett az hogy jól láthatóan lagol sok esetben, vagyis gyengének tűnik a vas (talán elég lett volna a full HD is, vagy raktak volna bele AMD procit, nem hulladék IGP-s Intelt), nem tetszett az hogy aktív hűtéses, mert hiába nem hallom (ha igaz amit mondtak), de a rengeteg szellőzőnyílás rengeteg port beszívhat, aztán vinni kell félévente szervízbe pénzért tisztíttatni, főleg ha nem is lehet szétszedni, mert összeragasztották.
Ami érdekes volt a Keynote kapcsán, hogy direkt, vagy véletlenül, de meghívott újságíróknál szinte csak Macbook volt. A forgatókönyves app meg még eléggé bétás, mert amikor átváltott landscape módba, a kézzel írt jegyzetek és nyilak teljesen máshova kerültek a lapon, szóval olyan volt mint két külön réteg, amit nem hoztak szinkronba egymással. A mérlegnél, mikor utólag rátette a typecovert is a tablet mellé és továbbra is a macbook air volt a nehezebb és vártam volna némi reakciót a közönségtől, tapsot, vagy ovációt, de usákok és nem vették a lapot (pedig az előadó még ki is várt egy kicsit, hogy hátha leesik nekik) (Persze nem volt teljesen fair a mérleges dolog, mert egy 13-as MBA állt szemben a 12-es surface proval és a műanyag typecoverrel)
A fickó, aki amúgy kicsit terjengős, de egész jó előadást prezentált, kicsit sokszor használta a "super" szót mindenféle szóval összepasszírozva.A két legfontosabb kérdés az, hogy vajon a végén a csaj mit magyarázott kézzel lábbal és a fickó vajon megoldotta-e a keresztrejtvényt az előadás végére?
-
gery2123
őstag
No ezt már el tudom képzelni magamnak, csak nem ennyiért. Nagyon sok!
-
TxDx6730
csendes tag
Hát sokkal inkább egy notebook, mint ez!
OFF: Eladó HP Compaq 6730b laptop 15,4", 50k!
-
Bohus
aktív tag
Ez a képarány notebook vonalon is felbukkanhatna.
-
nakos
senior tag
A legfontosabb kerdesrol nem esett szo: akkumulator ido!!!!
Mert szep es jo a nagy screen meg a pehely suly, de ennek ara lesz.... -
válasz
gyurkikrisz #7 üzenetére
Oké, de akkor az RT-t felejtsék el, és ahelyett adjanak ki egy Atom-os, normál W8.1-es gépet.
-
toyone
őstag
Amikkor nagy bőszen játszik a tag akkor az nem gond hogy egy pillanatra látszik a Windows Media Player alsó sávja?
46 másodpercnél. -
tjb007
nagyúr
Ne legyen igazam, de szerintem az N-trig miatt sokan fogják majd a nemtetszésüket kifejezni.
-
leviske
veterán
Szép lassan belőtték a Macbook Air ellen. Nem rossz. Már csak az iPad ellen kéne egy Lumia 2520 utód emészthetőbb névvel.
-
legiaap
félisten
Igen jól néz ki. Már az elődök is nagyon tetszettek, de ez még jobban. Kár hogy növeltek a kijelzőn, így nekem már nagy.
-
XmoD
senior tag
Ilyen arazas melett azert meg biztos nem fogja verni a notebookot.
-
banhammer
veterán
Kar, hogy ennyire dragan adjak.
Nem lesz igy ebbol Android vero masina. -
Jó ez az új képarány, még ha a felbontás növelése nem is volt annyira szükségszerű, de...
... mi a p*€$@ van az új Atom-mal?Szvsz felesleges ezt az i5-ös hardvert erőltetni, csak az árcédulát, meg az e-péniszt növeli. A 4 magos Atom-ok teljesen jó teljesítményt nyújtanak, kedvezőbb fogyasztással. Ha több kakaó kell, akkor tessék melléje rakni 2*2GB RAM-ot, nagyobb SSD-t, ahogy a Thinkpad Tablet 10-ben csinálták - ennél több erőt inkább a notebook-okban keresse a júzer, ez a kategória nem erről szól.
-
Sinesol
veterán
Nagyon jónak tűnik. Ha ez mind igaz amit irnak akkor bestbuy.
-
borbastomi
csendes tag
Első videó végén: Lavitation not included... Pedig ha benne lenne, akkor már mennék is és venném
Amúgy meg tetszik, lehet, hogy az Asus Prime-om megérett a cserére, majd meglátjuk, mennyi lesz itthon az ára
-
Ej, drága lesz, de én vennék egyet, mert nagyon tetszetős. Szerintem.
-
Ice&Lime
veterán
Ilyen felszereléssel ugyan úgy lehetne ultrabook is. Nekem akkor az utóbbi inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Gombászkönyvek egyben
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest