- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
-
dudika10
veterán
Így már teljesen világos.
Volt is egy olyan sejtésem, hogy a régebbit használtátok mert eddigi hűtőteszteknél is az szerepelt.TomBoy1986: elhiszem én, hogy fűteni kell annak, de szerintem senki nem akarja kinyírni a jó drága cpu-ját ilyen magas feszültséggel. Aki meg extrém eredményeket akar elérni az nem ilyen hűtőket fog használni. Nem extrém hűtőket, nem extrém körülmények közt kell szerintem tesztelni.
Persze így, hogy 65nm-es proci volt alatta így már nem extrém körülmény.szerk: CsíkosMókus: nem azt mondtam, hogy nem bírhatja felette, hanem azt, hogy az már nem ajánlott folyamatosan. Könnyen lehet, hogy előbb fog meghalni a procid a kelleténél. Persze ez lehet, hogy csak annyit jelent, hogy 10 év helyett csak 7-et fog bírni, kitudja.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ezúttal a közepesen drága, 6-8000 forint körüli processzorhűtőkből próbáltunk ki fél tucatot.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Netfone
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmgyűjtés
- Külpolitika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest