Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Blu-ray lejátszók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAAgold
senior tag
én is emulátorban toltam - nem volt rossz játék, sőt, de valahogy mégis jobban várom az VII remaket

-
grandia
csendes tag
Még a legnagyobbak is hibázhatnak

Node tiszteletben tartom akinek tetszett nekem nagyon nagy eltérés volt a legendás 10. után. Story biztosan nagyon jó lett, graf gyönyörű, kihívás, tartalom biztosan jók csak az a fránya harcrendszer ami mégis csak a lelke az egésznek. 13 már jó volt ilyen szempontból. -
ldave
félisten
A játék eredeti rendezője Matsuno mester volt, akitől nem áll messze a körökre osztott játékmenet, hisz az ő nevéhez fűződik a zseniális Final Fantasy Tactics és az isteni Tactics Ogre is. Ezek után megcsinálta a Vagrant Story-t, mely valamilyen szinten átment a körökre osztott megoldásból a folyamatos felé és ezek után jött a FF XII.
-
grandia
csendes tag
Én pont a harcrendszertől voltam rosszul. Kb 10-15 órát bírtam vele de azt is végig rossz szájízzel. Ez nem final fantasy!! Vagyis a többi (régi) részhez képest semmiképp! Teljes pálfordulás a tíz után
kinek az ötlete volt ez a valós idejű körbe szaladozós kaszabolás nem tudom.. Az egyetlen és első játék ami akkora csalódás volt, hogy nem azonnal eladtam hanem szó szerint kidobtam a kukába előtte persze jól kettétörtem. Meta: 92% ezek szerint mindenki kajálta az új rendszert csak én nem
kicsit félek a 15 től is de kénytelen leszek megszokni változik a világ az igények és a trendek is. -
Memora
senior tag
Bizony, és az a harcrendszer! Milyen kár, hogy a XIII-részhez csak egy lebutított verziót hoztak át, a helyett, hogy továbbfejlesztették volna!
Én azért remélem, hogy a HD remaster nem merül ki szimplán a felbontás felhúzásában (ezt bármikor megcsinálom emulátorral is a PC-men...), hanem esetleg részletesebb textúrákat és karaktermodelleket is kapunk. Én ráadásul egy véletlen folytán (pont akkor ment tönkre a régi képcsöves TV-m) soha nem is fejeztem be (a leges-legvégén jártam), de egy minőségi felújítást újrakezdenék az elejétől. Persze még mindig megvan az eredeti PS2 kiadás, ki is próbáltam emulátorral 1080p-ben (szinte már-már PS3 szint, sőt, a magasabb felbontás és az anti-aliasing miatt tisztább is a kép), de nem fejeztem be (kéne tápolni is az utolsó Esper-ek megszerzéséért). -
ldave
félisten
Nem vagyok a HD Remasterek rajongója, de ezért hajlandó lennék pénzt kiadni. A modern JRPG-k úttöröje ez a játék, megmutatta, hogy egy ilyen régi műfaj is képes megújulni és érdekes maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

kinek az ötlete volt ez a valós idejű körbe szaladozós kaszabolás nem tudom.. Az egyetlen és első játék ami akkora csalódás volt, hogy nem azonnal eladtam hanem szó szerint kidobtam a kukába előtte persze jól kettétörtem. Meta: 92% ezek szerint mindenki kajálta az új rendszert csak én nem
kicsit félek a 15 től is de kénytelen leszek megszokni változik a világ az igények és a trendek is.