- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
Bizony, és az a harcrendszer! Milyen kár, hogy a XIII-részhez csak egy lebutított verziót hoztak át, a helyett, hogy továbbfejlesztették volna!
Én azért remélem, hogy a HD remaster nem merül ki szimplán a felbontás felhúzásában (ezt bármikor megcsinálom emulátorral is a PC-men...), hanem esetleg részletesebb textúrákat és karaktermodelleket is kapunk. Én ráadásul egy véletlen folytán (pont akkor ment tönkre a régi képcsöves TV-m) soha nem is fejeztem be (a leges-legvégén jártam), de egy minőségi felújítást újrakezdenék az elejétől. Persze még mindig megvan az eredeti PS2 kiadás, ki is próbáltam emulátorral 1080p-ben (szinte már-már PS3 szint, sőt, a magasabb felbontás és az anti-aliasing miatt tisztább is a kép), de nem fejeztem be (kéne tápolni is az utolsó Esper-ek megszerzéséért).
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xbox Series X ELKELT ÉRTÉKELÉSRE VÁR!
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- Bootleg Nintendo Game Boy Advance Pokémon, Zelda játékok
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest