- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Apple MacBook
- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
PROHARDVER!
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protoss
senior tag
Igen ezzel kezdtem, ezért furcsáltam, hogy miért nem kattan be egyből. (Előtte persze ip cím, hálózat stb. néztem.)
Két hálózat van mert az alap upc-re csatlakoznak pl vendégek, ismerősök. A másik pedig a családé. Ezen keresztül szerettem volna egy olyan tárhelyet, amit windowsból könnyen gyorsan elérünk.
Ekkor olvastam, hogy a nas a jövő, ami itt van. Mert minek összerakni egy régi gépet újra, hiszen ezt csak bedugom és a windows egyből látja, a megosztás mint az álom úgy meg és még kívülről is elérheted, meg torrent, meg az asustor szinte már egy asztalivel is felér laptop áron.
Oké, megveszem, ha a fele igaz (felcsatolom és megy) már jól jártam. Aztán a többivel meg lesz valami, ezért is írtam, hogy neki sem állok beállítani a többi funkciót. Réges-régen még a fehér asus routeremmel küzdöttem, hogy ftp, printer servert és hálózaton megosztott usb vinyom legyen upc, majd digi hálózaton. Sikerült, de a ráfordított időt soknak gondoltam utólag. Most már alacsony igényekkel indulva kacérkodtam, hátha újra lobban a tűz, de mégsem erre írtam, hogy neki sem állok pedig eltelt legalább 6 év azóta, hátha fejlődtek.
Erre haza hoztam felcsatolom és semmi.
A többit meg olvashatod. Jelenleg nas, router (net és minden nélkül), frissen telepített pc win10, látja / nem látja játékot játszuk. Ftp, ping, böngészős elérés megy.
Mindenkinél jól működik még is van 2800 hozzászólás és azért páran írták, hogy nem teljesen vagyok egyedül, hogy ez az isteni eszköz bizony megtudja makacsolni magát. Szóval kicsit vegyél vissza, mert azért az is vicc, hogy mindig minden tökéletes csak mikor kérdezek ugyanazokat írjátok le, hogy próbáljam ki, hátha, amiket próbáltam.
Komolytalannak tartom, mert mikor a saját szoftvere nem képes a wizardot végig vinni, majd azt megkerülve én legalább odáig eljutok, hogy nem tök süket a cumó, akkor ez egy kiforratlan megoldás. Tudom én vagyok a hülye, de azért azt is megkérdezem, ha ennyire okos itt mindenki akkor miről beszélgettek.
Tisztelet a többieknek akik normálisan tudtak írni, nekik még 1x köszönöm, legalább tiszta a kép, hogy nem hagytam ki semmit, eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy ZyXEL NSA325v2 "felsőkategóriás" NAS első napjai a szolgálatban, ismerkedése és házassága a Transmissionnel.
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest