Új hozzászólás Aktív témák
-
Petek
tag
Itt szeretném leszögetni, hogy a sorozat esetében a tuningot, az eredeti értelmében fogom használni: optimalizálás.
Ezt nem olvastad??Gondolom a szerzőnek van némi fogalma arról is hogy hogyan lehetne magasabb órajeleket elérni a laptok alkatrészeinél, de nem ez volt a célja a cikk írásával.
-
yash
senior tag
KÖVETKEZŐT!!!
NAGGYON JÓ! Nekem is van notim, és imádom, ha tudom miről van benne szó! Nemrégóta foglalkozom a témával, pár dolgot tudtam, de azt hiszem kell még egy-két cikk tőled ;)
-
Tomka4
csendes tag
Értem és meghajlok.Ezeket nem lehet tuningolni hivatalossan.
Pedig hogy szeretném.
[Szerkesztve] -
Tomka4
csendes tag
Klassz a cikk de hogy tudom a leírtakból a lapostoppot feljebb húzni?De tényleg sokat tanultam a cikkből.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Hm. Honnan szeded a PLL áramköröket?
Nekem pár asztali alaplap hasonló áramköre + főleg feszszab kapcsolása kéne. Az nincs? ;-)
(De komolyan, az asztali alaplapom erősen alultáplálja a procit, és BIOSból nem állítható rajta fesz...) -
Elrood
őstag
A második generációt, a forradalmi változást hozó i915-ös mobil chipset (i915PM/GM + ICH6-M) Alviso néven, 33%-kal megnövelt FSB újabb Pentium M generáció Sonoma maggal, PCI-express, SATA, Express Card foglalat, újabb Wlan vezérlő.
Én úgy tudom, hogy ezt hívták Sonoma platformnak, és a Pentium M magot pedig Dothan-nak. -
zolle
tag
hogy a PLL szexi lenne azt kétlem, de érdekes a cikk, várom a folytatást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest