Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Ha ÜcsH ezért bepereli az PH!-t, akkor én pedig a PH! segítségét kérem egy visszaperben. Indok: fogyasztói megtévesztés.
Magyarázat:
Adva vagyon egy üdülési csekk, amin szépen olvasható, hogy felhasználható többek között: személygépkocsi-üzemanyag vásárlása
[link]
Namost én szépen el is használtam belőle nyaralásra, nem is volt gond belőle, gondoltam, hogy a helyi Mol kútnál felhasználom, mindenki aki kapott belőle arról lett tájékoztatva, hogy egy bizonyos keretig megtehető. Utánanéztem Mol weboldalán és ott is ez állt, sőt, fel is hívtam a Mol ügyfélszolgálatát, de erre már nem emlékszem (tavaly történt). Tankolni kell, üdülési nálam, kutas közli (teljesen korrekt volt), hogy nem mindegyik használható fel, csak akkor ha külön fel van tüntetve rajta. Mondom, ott van (gondolom nem kell újra linkelnem). Az sajnos nem jó, a csekken kell feltüntetve lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest