Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Azt kell hogy mondjam, a gép néha csal, mégpedig idegesítő módon. Minden más Crossover pályán szénnéverem a gépet, kivéve a japánon, ahol hiába a jobbik (Toyota) autóval megyek, a gép a lassabb (Subaru Impreza) autójával is annyira a nyomomban van, hogy alig pár tizeddel tudom elverni tökéletes köröket autózva (a világrekordtól 1-2 seccel lemaradva...). Másik példa erre amikor Buggy autókkal versenyeztem, mindegyik egy fél pályával lemaradt mögöttem, kivéve 1 aki az utolsó kanyarig brutális módon üldözött, szintén nagyon jó köröket mentem, mégsem maradt le.
Kicsit zavaró. Egyébként jó a játék, már csak 3 Tier (Sor) van és végigjátszom a Karrier módot.
MOD: Ha valakinek 1 FPSel szaggat a játék, vegye le a Shadows opciót Ultráról High-ra, semmi észrevehető változást nem okoz ahhoz képest hogy fog menni a játék. 8800 GTX / Ultra esetén is 1 FPS lesz, szal ez valami bug lehet. A másik ugyanilyen opció a 4x AA, ettől szintén 1 FPSel fog menni a játék, 2x AA esetén tökéletes minden.
Mellékesen: 1024x768 (régi CRT monitorom csak így produkál 100Hzes frissítést) minden opció maxon kivéve a fenti kettőt érthető okok miatt, a játék gyönyörűen megy egy nem dual core A64 3200+ @3800+, 1GB DDR, X1950Pro konfiggal, szóval mégsem annyira durva a gépigény mint ahogy lefestik.
Üdv: Neck
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- Renault, Dacia topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest