Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Sziasztok.
Úgy jártam mint a 25-s hszben Viszlát kollega. Betölt a cucc, hang van kép nincs.
Vas amin nem megy: 2180, g31-s lap, hd4670 8.12 catalyst, xp sp 2 dx9.c.
A másik amin megy 5000+, 780-s lap, hd3850 8.12, xp sp2 dx9.c. Szóval tanácstalan vagyok mint egy kisközség mi miatt nem megy. Ha emlékeztek még valami megoldásra szóljatok. Az 1.1-1.2 patch természetesen telepitve, game origi. -
ocsesz
aktív tag
Az nekem is jó lenne!
-
HoReSz1975
őstag
Ennyire ne tolongjatok
-
Zin
őstag
mentes van vkinek?
PÜ-et irjon -
snecy
senior tag
válasz
mattheus #125 üzenetére
Érzésem szerint a Rallicrossos részek programozását elbaltázták, mert szinte gépfüggetlen, minden gépen akad valamilyen szinten. Nálam 1280x768-ban (a ws monitor miatt)mediumban megy csak jól, efelett drasztikus a lassulás, viszont grafikai szempontból a medium és high között nem vettem észre nagy különbséget. Az árnyékok lebutítása viszont sokat jelentett.
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Milyen beállítások mellett lehet szerintetek az adataimnál szereplő konfigot élvezhetőbben játszani?
Ha több autó is van, akkor néha érezhetően lelassul, de amúgy nem mondhatom, hogy élvezhetetlen lenne nálam 1280X1024 Medium mellett. De ha van valakinek 5lete, hogy mivel lehet, kevés áldozattal, de jobb sebességet elérni az szóljon. -
Bosco_
csendes tag
Én a clone verziót szedtem le és az 1.1-es pachel se indul el, tudtok segíteni hogy mit csináljak hogy végre elinduljon??
-
Gran
tag
A másik Colinos topikban azt írták, hogy az ATI új 7.6-os drivere sokkal jobban viszi a játékot!
Probáljátok ki
[Szerkesztve] -
enterlaci
senior tag
A grafikai beállításokkkal tényleg csínyán kell bánni
1024-ben az ultra módban csak 12fps - ez röhej (7600GT).
Viszont van egy kis gondom az irányítással (és javítsatok ki ha nem) mert szinte faltól falig tudtam közlekedni a momo kormányommal, mintha az autó a középső tengelye körül forgatható lenne. Persze ezt normálisabb fps-ekkel is produkáltam. -
Jockey007
aktív tag
[moderálva]
És ezt veheted egy moderátori figyelmeztetésnek is. Pompi -
Njördli
tag
válasz
#51736960 #110 üzenetére
Erről meg az jut eszembe hogy aki ''így járt'',az szívja a fogát, hogy egy gagyibb karin megy a csúcs 1950 pro-n meg nem.ultra-beállítással nekem is játszhatatlan,de 1024x768-nál 4x-es élsimítással és high beállításokkal meg sem röccen.Az hogy az 1950pro-n szaggat,bug,ez sztem elég egyértelmű.Amúgy meg mind1 h hiszed-e amit írok,ettől én még játszok
Azért feltűnik ha valami nem megy,nyomtam én mostanság Vice Cityt egy Geforce 2MX400-on
OFF:Viszonyításképpen a mostani Gxxx-ban volt a Lost Planet demo,abban játék közben 1024-el és medium vs. high beállításokkal megy átlagban 27 fps-t a kártya.Nekem ennyi elég,nyilván 50 fps is jó lenne,de nem várok csodát,főleg mivel erre is alig volt pépnzem.Örülök h mindnekinek 100 rongyos kártyája van és mindenki elégedetlen
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Van hozza vhol vmi patch amivel a HDRt lehet ki be kapcsolni a jatekban.
Az oldal nemet nyelvu, de szerintem ez nem akadaly a letolteshez [link]. -
challenger91
csendes tag
Nah elkezdtem a dirt-et.
Elöször is a kormányomat nem nagyon szereti van mikor megy van mikor nem (logitech formula force feedback)
Volt valakinek ilyen problémája? Valahol találtam a dirt mappájiban egy force feedback mappát ahol van pár kb 7 kormány felsorolva. Csak ezeket támogatná? -
Dr Smoke
aktív tag
-
törölt tag
erről az a haverom jut eszembe, aki egy p1+voodoo1 kombón nyomta a quake3-at, és állította, hogy simán fut a játék. egyszer elmentem hozzá, és tök boldogan mutatta, hogy nézd, hogy tök jól lehet játszani! kábé 5 fps-el ment a game, de a srác élvezte, fel sem tűnt neki
ezt csak azért írom, mert a dirt az 1950pro kártyámon úgy szaggat mint az állat, ezért nehezen tudom elképzelni, hogy egy 1650-en rendesen menjen. -
Dr Smoke
aktív tag
Sziasztok!
Ma feltettem én is a játékot! Egy problémám van, hogy szaggat, mint a fene! 800*600ban is, teljesen levett grafikai beállításokkal! Átlag 20fps!!! Ilyenkor mi van??? De max grafikán is ugyan ez van!!!
[Szerkesztve] -
Njördli
tag
Nemtom hogy hogyan lehet,de az én ''''''erőgépemen'''''' (A64 3800+,1,5GB DDR RAM,X1650XT 256MB) 1280*akárhányban 4x-es élsimítással és minden high-al sütin megy,semmi röccenés.Nálam még az autók is irányíthatóak frankón billentyűzetről is,lehet hogy ez bug?
Csak fura olvasni hogy mindnekinek baja van, nekem meg nincs, pedig nem egy csúcs konfig.
Peace -
Probiker
aktív tag
Hát én vga-ra sokkal több pénzt tutti nem fogok kiadni. Most vettem egy Wii-t (tegnap)
Wii plusz x700 árábol (70+ ropi) milyen ''fos'' vga-t is lehetne venni?....
Hiába vennék én egy 8800GTXULTRAMEGAHIPERBRUTÁL Géforce vidiókártyát, nem fog pc-n menni a wii sport (pl.)
Arra kiváncsi lennék, hogy pl 2év múlva egy 8800GTX vagy egy Wii fog többet érni
[Szerkesztve] -
mongi_
aktív tag
X700-on elég reménytelen.
Egy kicsit többet gyűjts össze és vegyél valami komolyabb kártyát. Geforce 7 szériából már érdemes szemezgetni, ott is a középmezőnyben.
Azon normális fogsz tudni játszani, és nem kell tökölni itt az alacsony felbontásokkal, hidd el, ugy élvezhetetlen az egész. Annyit meg nem ér a tré kártya, hogy elrontsa az élményt. -
Balli
őstag
-
mongi_
aktív tag
Nekem is volt olyan eset, amikor két kerékről, elég érdekesen visszabillent (eléggé szürreális látvány volt
) De ugy beállt mint a cövek, a valóságban is elég elképzelhetetlen lenne, a DiRT-ben ugylátszik előfordul. Jólvan, nem mondom, vannak azért bugok ebben is, ha kevés is, de azok ütősek (illetve, ugy fogalmaznám, hogy látványosak
. Attól még persze nagyon-nagyon jó szoftver.
Szerk.: A jólvan, az jól van ugy is.
[Szerkesztve] -
mongi_
aktív tag
esőben ; csapadék kivitelezése
Naja, eddig én olyannal találkoztam, hogy vizes volt az asztfalt vagy sáros volt a talaj az eső után, de hogy konkrétan esik az eső a futam közben?! ... na olyannal nem talákoztam eddig!... és ebből egyenesen következik, hogy még nem láttam az ablaktörlőt működés közben sem
[Szerkesztve] -
mazda626
addikt
''A HDR alkalmazása nagyon szép fényjátékot eredményez a pályákon, esőben, sivatagban egyaránt egyedi atmoszférát teremt, ami példaértékű lehet minden fejlesztő számára. A csapadék kivitelezése, de a környezet mozgása (a fű és a fák lengése) is lenyűgöző lett.'' - Idézet a Playware [link] cikkéből. És számtalan cikkben olvastam még.
-
mongi_
aktív tag
Valaki csinálna egy olyan screenshotot, amint az ablaktörlő törli le csapadékot a szélvédőről??
Valahogy én még nem találkoztam ezzel a jelenséggel a játékban.Most vagy lehet, hogy nincs is, vagy majd csak a későbbiekben fog funkciónálni valamelyik esős pályán (ha egyáltalán létezik ilyen a játékban) De véleményem szerint nem lesz ilyen.
Egyébként meg a DiRT intrójában van egy olyan rész amikor a ablaktörlő működése látszik, csak eléggé nem a játékbeli grafikára van alapozva.
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Valaki csinálna egy olyan screenshotot, amint az ablaktörlő törli le csapadékot a szélvédőről?? Nagyon sok helyen olvastam, hogy csodásan van megcsinálva, de még filmen sem és képen sem láttam. Nagyon kíváncsi lennék rá, hogyan néz ki, szerintem már a 3. rész óta reális annak ábrázolása.Előre is köszönöm!
-
Gran
tag
Valaki nem tudja honnan tudom megszerezni a DIRT-et?
-
t1
veterán
zsír
imádom ezt a gémet nagyon ütös lett -
mongi_
aktív tag
Mindenki másképp csinálja... Valaki belead apait, anyait, valaki meg tesz rá nagyívben.
A komolyabb cégek természetes, hogy komolyabb szoftvert fognak piacra dobni, nem kapkodják el. Akik meg igénytelenül dolgoznak, annak meg is lesz a gyümölcse, és lemérhetik az ''eladási számokon'' a tettüket.
Szerk.: Amikor a kezem közé akad egy-egy rossz játék, igyekszem megkeresni az uninstall opciót, és ennyi. Nem kell vele foglalkozni.
[Szerkesztve] -
Dyno
veterán
Háát 800*600 fullon szép volt már amennyire ekkora részletességen szép lehet de tetszett a game főleg amikot nyomtam nyomtam 190KM/h anyumra kifigyeltem a nappaliba mert valamit magyaráztam hát persze hogy jött egy hajtűkanyar és csatt neki a fánal
hát a tőrés gyereke elképesztő fégre hogy az egész kaszni roggyan nagyon király game csak kéne egy jobb proci
vga még birja valamellyest majd jól megtuningolom
meg ami tuti benne hogy neki csapodsz a szallagkorlátnak és azis sérül ilyet még egy gémbe se láttam még
-
duffbeer
őstag
Hát vázze új gépet kell vásárolnom de hirtelen...
6600GT A64 3000+ 1G RAM valamikor még elég volt.....)
Most 1024*768 minden full alap alig élvezhető.... -
mongi_
aktív tag
válasz
Buldozer99 #46 üzenetére
Az elég jó az általad használt konfig mellett.
-
Buldozer99
senior tag
Nekem 18fps high beálítások mellet 1280*1024-es felbontásban!
-
DemonDani
addikt
ok te vagy az isten. gondolom neked hajo sem kell es akkor is megy a vizenjaras...
-
mongi_
aktív tag
válasz
DemonDani #43 üzenetére
''Okos enged, szamár szenved''.
Egyébként meg mi ebben a hihetetlen? ...ja és képzeld, nem csak 4-5 FPS-el nagyobb.
A másik meg az, hogy a HDR-es problémák miatt én nem is tettem fel a ''shadow''-ot ultrára, mivel akkor hülyén néz ki az egész (ha pedig ultrára állítod, akkor meg automatikus belövi az árnyékokat is ultrára) Felesleges. szal errol ennyit
[Szerkesztve] -
DemonDani
addikt
mennyivel 4-5? ha 20korul van akkor meg siman nem csinalja meg... szal errol ennyit
-
mongi_
aktív tag
Én nem használom ezt a beállítást. Ezt a képet is egy fórumon láttam és gondoltam jó lesz neked, valami alapot ad ahhoz, hogy hogyan állítsd be az irányítást. De azt hiszem, hogy ezeket a beállításokat a gyerek a billentyűzetéhez használta, ez alapján meg jó lesz neked is.
-
DemonDani
addikt
Neck-nek (
) es mindenkinek figyelem!!!
256mb-os VGAval 2-3fps a max
az ULTRAHOZ 512MB kel!!!
x1950prom van es volt szerencsem 256os es 512eshez is... igy iziben teszteltem! es bejott!
22fps ultraban az 512essel! csak ez az aprosag kimaradt a ReadMEbol
Ennyi lenne! -
mongi_
aktív tag
Érdekes, érdekes. Esetleg patch? Próbálkoztál már vele? Ha az sem segítene, driver frissítés (vga,directx,chipset...). Más ötletem sajnos nincsen, de ha végképp még ezekután se akarna begördülni, akkor tapadj rá egy másik op rendszerre.
Más ötletem nincsen, hasonló problémával még én sem találkoztam.
[Szerkesztve] -
mongi_
aktív tag
válasz
markopolo123 #34 üzenetére
Tudomásom szerint már megjelent konzolra is a játék.
-
markopolo123
újonc
Sziasztok, nem tudjátok, hogy xbox 360 megjelent-e már a game?
-
bimbi10
csendes tag
Sziasztok!
Szerintem is tökéletes lett a game csak az irányítás billentyűvel lehetne könyebb.
Amúgy ilyen olcsó memória árak mellett jócskán lehetne memória bővítéssel növelni a játszható gépek körét. -
g.gergo
senior tag
Hali!
Vki be tudná nekem linkelni az a utilt, amin a fékerőt lehet állítani, sehol nem találom.THX
-
da_no1
csendes tag
Ja és a tesómnak kifogástalanul működik.
-
da_no1
csendes tag
Sziasztok. Elindítom és nem csinál semmit. Feladatkezelő írja a folyamatoknál hogy fut, de nincs semmi ugyanúgy dolgozhatok tovább a windowsban. A konfigom: 3200+athlon64 1Gb ram, sapphire x850xt. Sp2 windows xp-m van.
Tesómnak 3500+athlon64 512mb ram x1600pro videókari. A windowsunk ugyanaz.
Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Viszlát
addikt
Tökjó meg minden, csak nem indul
WXP x64-es rendszer alatt maga a dirt.exe fut, zabál kb 300 mega ramot meg 50%-nyi processzort, de nem történik semmi...
Esetleg valaki másnak hasonló tapasztalat, megoldás? -
Bagira01
veterán
Engen nagyon idegesít hogy fénylik minden mit a fene. Majd kifolyik a szemem. 1024x768-ban kikapcsolt motion blur-al is olyan viszont ha felrakom 1280x1024-re ott bekapcsolttal sem fénylik és minden szép(csak ott már 25-30 fps csak)
-
Neck
veterán
Azt kell hogy mondjam, a gép néha csal, mégpedig idegesítő módon. Minden más Crossover pályán szénnéverem a gépet, kivéve a japánon, ahol hiába a jobbik (Toyota) autóval megyek, a gép a lassabb (Subaru Impreza) autójával is annyira a nyomomban van, hogy alig pár tizeddel tudom elverni tökéletes köröket autózva (a világrekordtól 1-2 seccel lemaradva...). Másik példa erre amikor Buggy autókkal versenyeztem, mindegyik egy fél pályával lemaradt mögöttem, kivéve 1 aki az utolsó kanyarig brutális módon üldözött, szintén nagyon jó köröket mentem, mégsem maradt le.
Kicsit zavaró. Egyébként jó a játék, már csak 3 Tier (Sor) van és végigjátszom a Karrier módot.
MOD: Ha valakinek 1 FPSel szaggat a játék, vegye le a Shadows opciót Ultráról High-ra, semmi észrevehető változást nem okoz ahhoz képest hogy fog menni a játék. 8800 GTX / Ultra esetén is 1 FPS lesz, szal ez valami bug lehet. A másik ugyanilyen opció a 4x AA, ettől szintén 1 FPSel fog menni a játék, 2x AA esetén tökéletes minden.
Mellékesen: 1024x768 (régi CRT monitorom csak így produkál 100Hzes frissítést) minden opció maxon kivéve a fenti kettőt érthető okok miatt, a játék gyönyörűen megy egy nem dual core A64 3200+ @3800+, 1GB DDR, X1950Pro konfiggal, szóval mégsem annyira durva a gépigény mint ahogy lefestik.
Üdv: Neck
[Szerkesztve] -
mongi_
aktív tag
Egyébként itt van egy pár törés videó:
[link]
-
mongi_
aktív tag
Törés képeket tudnátok majd linkelni?
Majd a ''teszt'' második részéhez igyekszem kreálni neked egy párat ezen kategóriában is. Remélem minél hamarabb felkerül az is...Addig meg nézegesd a videókat ''nyálcsorgatás'' céljából.
Szerk.: Mindenki másképp csinálja...
[Szerkesztve] -
mongi_
aktív tag
szal valaki megmondaná, hogy hol van a colin savegame fájlja?
A játék oda teszi a mentéseket, ahová a telepítés során megadod neki. Alapból azt hiszem (ha nem adsz meg neki másik helyet) akkor Documentums and Settings-be teszi, de ebben nem vagyok biztos.
Szerk.: Mentést meg majd más ad, mert én még nem merültem annyira bele a rallyzás minden kisebb-nagyobb rejtelmébe.
[Szerkesztve] -
Sh4rKy
senior tag
simán...
nálam 7900GS-el minden high 1024*768, motion blur kikapcsolva (mer kifolyik tőle a szemem...), 4x-es multisampling és tökéletesen megy
FRAPS-el mérve 35FPS alatt nemnagyonvan... átlag 40FPS megvan... mindez vista alatt (álítólag XP-n gyorsabb, bár nemtudom...)
ja és persze közbe minden szar megy a háttérbe =D
mod: kéne egy kis help ugyanis elszállt a mentésem, amikor tier 4-ig minden megvolt első helyen átlagosan pro am szinten és kicsit sincs kedvem elejéről kezdnei a career-t
szal valaki megmondaná, hogy hol van a colin savegame fájlja?
vagy esetleg megtudna dobni valaki egy save-el?
előre is köszöntem
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Hello
MIlyen géped van mongi? -
Vistaboy
veterán
Hétvégére lejön...
Amúgy már tűkön ülök...
Vajon milyen gépigénye van? Elmegy még 7800GTX-en? -
feka007
veterán
-
Daweee
őstag
1 kérdés: vinyón mennyit eszik meg a telepítés? mert még csak emiatt nem tettem fel, mert per pillanat 30Mb szabad hely van rajta... (rohadt torrent
)
-
b0rZ
aktív tag
nos, en is regota nagy kolin mekkre' fan vagyok... a dirt megjelenesenek napjaig a 4 volt a kedvencem.. egyvalamit azonban nagyon hianyolok a jatekbol. nevezetesen, har mar ilyen jo toresmodellt csinaltak, miert nem lehet rendesen kicsuszni a palyarol es jol megforgatni a verdat? amint egy kicsit is letersz az utrol, elfeheredik minden es visszadob a palyara a jatek. egyebkent pedig baromi jo game, es bar ketsegtelenul arkad, hatalmas jatekelmenyt ad. szerintem 8/10
[Szerkesztve] -
mazda626
addikt
Törés képeket tudnátok majd linkelni?
A teljes verzióból. Iszonyatosan tetszik, youtuben láttam az összes videót, a lelassított törés eszméletlenül jól néz ki.
Olyan Burnoutos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged