- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
válasz
z123456z #164 üzenetére
Én ezzel a módszerrel raktam fel.
Beállításról nem tudok semmilyen útmutatót, de nem bonyolultabb mint bármelyik másik router. Ha meg akarod hagyni az utat vissza a gyárira, akkor le kell menteni a jelenlegi partíciók tartalmát a flashből, de én abban nem tudok segíteni, mert ilyet sosem terveztem, és nem is csináltam.
-
válasz
z123456z #162 üzenetére
Üdv!
Igen, ez minden így van. Az fw kész, csak fel kell tenni. Van benne torrent kliens, minidlna, és sok minden más is. A transmission-nek van mobilos felülete - jobb felső sarok -, a wifi pedig a gyári drivereket használja, vagyis ugyanolyannak kéne lennie, mint a gyári szoftverrel, vagy még jobbnak, mert a régiókorlátok könnyebben kiiktathatók.
Aktív témák
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest