- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini-ITX
- nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- SONY LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Ezt nem tudom megmondani, mert nem követem az OpenWrt fejlesztését. Mondjuk én amúgy sem szeretem, szóval ha lesz HW NAT ha nem, én valószínűleg akkor sem fogok OpenWrt-t használni. Viszont egyre több olyan router kerül piacra, amik már erőből megoldják az 1000Mbps natolását, csak közben meg van már 2Gbps, és lassan jön a 2,5 illetve 10Gbps net is, ehhez meg ugye nem elég a HW NAT és / vagy az erős SoC, hanem gyorsabb portok is kellenek.
-
-
-
Ha megoldanák a 65P támogatást, akkor arra mehetne egy a Xiaomi-hoz hasonló összeállítás, mert abban is sok flash van.
A most elkészült RT-AC57U fw-be elég sok dolog belekerült az Torrent mellé, de még gondolkodom majd egy olyan verzión is, amibe Midnight Commander-t teszek meg rTorrent-et, viszont abba szerintem megint nem fognak férni egyebek, mint VPN, DLNA, stb., legalábbis nem minden. De aki meg "letöltőgépnek" használja a routert, az több hasznát venné talán annak.
-
szaboi6512
őstag
65P-re eltudnék nézni egy hasonló buildet azon használnám az rTorrentet biztosan!
Csak entware kérdése.
Aktív témák
Hirdetés
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest