Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jabby
őstag
TP-Link TL-WR1043ND okosítva?
Valakinek tapasztalata róla? -
Jabby
őstag
Valami hasonló cuccot steretnék, de nem csillagászati árban.
Az smc SMCWBR14-3GN-t néztem ki, erről van valakinek tapasztalata?
Esetleg tudtok ajánlani mást? -
Entryy
aktív tag
Bizony,bizony a Novatel MiFi 2352 nél jobb nincs és nem is kell. AM már 40ért lehet kapni!
(akkus,GPS, 3G) -
Jó ez az automatikus kapcsolat váltás, amelyből semmit sem vesz észre az ember, de idehaza biztosan nem szeretnék ilyet, még a végén milliós nagyságrendű mobilnet számla jönne ki. Tudom is én, órákra elmegy a kábelnet, aztán nem veszem észre, torrentezek, áh, ezt így nem lehet.
-
StaMiNa
aktív tag
Húú, ez tetszik
A kocsiból egy kisebb internetkávézót lehet nyitni -
moonman
titán
egyébként a méretét elnézve (már a huawei modem mellett), ez mitől is mini? ennél sokkal kisebb sima asztali routerek is vannak, nemhogy mini.
-
Oliverda
félisten
Aha, és szerinted a hír címét ki találta ki?
Amúgy mivel talán az össze eszközük 12 volttal működik és a csatlakozó is egyen, ezért egy ilyen egyszerű szivargyújtós adapterrel bármelyiket mobilizálni lehet.
Szerintem kissé rosszul értelmezte a hír írója a termék leírását...
-
Oliverda
félisten
Azért ez kissé erős, nem?
Egyrészt vannak kompaktabb pendrive kialakítású modemek másrészt nem tudom hogy a tápellátást mivel helyettesítenéd. Jó, persze....2 ceruzaelemmel ami 1 óra alatt lemerül. Amúgy ezt a cuccot elsősorban nem hordozhatóságra fejlesztették k, az autós töltő csak egy extra.
-
bambano
titán
szerintem ez hulladék... ha menet közben akarok ilyet használni, akkor nem egy pókháló dobozt akarok, amiből ezerfelé lógnak a kábelek, hanem egy darab dobozt és pont.
-
Remington
őstag
meg lehetett volna még azzal spékelni a dolgot ha beépített a 3g modem, kompaktabb is lenne meg szebb is. ezen kívül minden tetszik.
-
Oliverda
félisten
AirLive = Ovislink
Amúgy egész jó cuccokat gyártanak és még az áruk is barátságos csak persze itthon nem nagyon forgalmazzák ezeket sem. Pedig a honlapjuk szerint Budapesten már sales center-t is nyitottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- Elden Ring
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Apple Garanci
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Eladó komplett Gaming PC Szett Jó Áron!
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest