- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi hangfal építés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
próbálnék én új fejlesztéseket, koncepció, (esetleg prototípus?), darabokat létrehozni, de horror árú hőcsövek megakadályoznak.
kínából próbáltam volna hozatni, de a hirdetésben lévő 1 usd hirtelen 5 lesz, mire megkérdezi az ember.
pedig félreértehetetlenül ott az ár a minimum 100 db megrendelésnél. és persze vám, inportőr haszna, szállítás, stb. azt hittem, 800-1000 ft/db árnál megáll egy 100 db-os rendelés. kb.a duplája...
úgyhogy az egésztől elment a kedvem.pedig brutális terveim vannak. sokkal kompaktabb, hatékonyabb, nagyobb összteljesítményű vga hűtő, forradalmi megoldással. kb. 1.3(!) kwatt elvi hőszállítású gpu hűtőblokk + hűtő, meg ilyenek....
de nem fogok hozzá 25 db. 3200 ft-os conrad csövet felhasználni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest