- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
a bilegést okozó, rugós pöcköket le lehet cserélni átmenő csavarosra. csak a hátlapon jól be kell alátétezni. régen csináltam, nem tudom, hányas csavar kell....
én például az összes lga775 ref rögzítést is levágtam, 4-es, hatlapfejű csavarra lecseréltem. kemény gumi alátéteket raktam a hátlapra. hátlapi merevítő panel nélkül az ember hajlamos a túlhúzásra, vigyázni kell, nehogy megroppantsuk a lapot...
de angyon tetszika nb hűtőd! nem ismertem még. thermalrigh nb hűtője volt, (nem z sli, hanem a sima), de annak kriminális votl a rögzítése. a csavar átbújt a gumi alátéten, és szabályosan beletekertem az alaplapba. későn vettem észre, de nem okoztam kárt.
a lapot majd megnézem, de neked kell látni, hogy el lehet-e hajtogatni ott a csövet.
az meg kész szerencs, ha van kéznél ilyen csöves hűtőszetted....
Új hozzászólás Aktív témák
- EK-Quantum Velocity2 D-RGB - 1700 Nickel + Plexi WHITE
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- ALPENFÖHN MATTERHORN Black Rev. C - processzor hűtő!
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEHÉR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest