Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
a bilegést okozó, rugós pöcköket le lehet cserélni átmenő csavarosra. csak a hátlapon jól be kell alátétezni. régen csináltam, nem tudom, hányas csavar kell....
én például az összes lga775 ref rögzítést is levágtam, 4-es, hatlapfejű csavarra lecseréltem. kemény gumi alátéteket raktam a hátlapra. hátlapi merevítő panel nélkül az ember hajlamos a túlhúzásra, vigyázni kell, nehogy megroppantsuk a lapot...
de angyon tetszika nb hűtőd! nem ismertem még. thermalrigh nb hűtője volt, (nem z sli, hanem a sima), de annak kriminális votl a rögzítése. a csavar átbújt a gumi alátéten, és szabályosan beletekertem az alaplapba. későn vettem észre, de nem okoztam kárt.
a lapot majd megnézem, de neked kell látni, hogy el lehet-e hajtogatni ott a csövet.
az meg kész szerencs, ha van kéznél ilyen csöves hűtőszetted....
Új hozzászólás Aktív témák
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- AMD Wraith Prism AM4 Proci hűtő RGB
- Corsair CX500 (CMPSU-500CX) 500W tápegység
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő