- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Egérpad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
(#64) ZeUS2140
csak a 2 hűtő kb. 25-26 kiló. a többi meg gondolom kb. 15.
össz kb. 40(?)
viszont a vga a hűtőjével együtt nagyon egyszerű módon leoldható a gépről. a riser kábelnek köszönhetően egy rések közti benyúlás és egy egyszerű mozdulat, majd 3 kábel, (monitor + 2 táp), lehúzása az egész...(#66) ANOka
"anyámmal élek, macskám van, babettával járok. és még én ne legyek kemény?" ( valami ilyesmi, by csoki)
- mondjuk egyik sem, de akkor is...(#69) wad
így is működik szépen a kémény. a nagy bordák belsejére került szembeforgatva + 2*1 kiló borda, így meganyni apró kéményecske keletkezett. de ezzel már nem akartam bakavarni az elmékbe....
de itt egy nagyon friss kép, ami idáig nem volt meg. (a guruló polc szerelésekor fértem hozzá, hogy megörökítsem.
itt látható a 2 kilón kívül még pár darab bontott chipset borda is, amit alulra felragasztottam, hogy javítsak a hatásfokon. ezek olyan apróságok, amiket úgyis folyamtosan barkácsolok, és magam sem tudom nagyon követni....egy zalman fanmate 2 még ott néz árván, de nyugi, nincs rákötve semmi. csak készenlétben van a másik gtx480-hoz, ha valamiért azt kéne betennem...
(#71) Entryy
eltelt idő: a szép, nagy csábító képek közt a szövegben el van rejtve az infó....
emlékeztetőül: idén márciusban dobtam ki a h50 vízhűtőt. onnan indult az egész móka...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest